2777
2789
عنوان

این یعنی چی ؟

24 بازدید | 16 پست

خودم را به خدا سپرده ام و دیگران را به لیاقتشان 

بی تفاوت به همه چیز 

من معنیشو متوجه نشدم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چی تو مایه های اعوذبالله من الشیطان الرجیمه...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

ینی من خودمو میسپرم دست خدا صلاح و خیرم رو دیگران هم هرچی لیاقتشونه چ خوب چ بد  تیکه داره یکم 

به همه چیز هم بی تفاوت و بی احساسم

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜

همون جمله فقط خدا و یه حس بی حسی نسبت به هر حسی😑

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
یعنی دیگران لیاقت منو ندارن

انگار خودش کیه 😬😂

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
کجاش رو متوجه نشدین ؟

کلا منظورش رو 

کلا منظورش رو 

معمولا وقتی یک کسی شما رو تنها میذاره یا با کسی به مشکلی میخورن، میگن لیاقت من رو نداشت، آدمها میرن دنبال لیاقتشون و اینها. این هم به نظرم منظورش همین بوده که بی تفاوت هستم نسبت به اونی که لیاقت من رو نداشت و سپردمش به لیاقتش 

ممنون از همه 🌹🌹

تیکه ب طرف انداخته میگه ما ک رفتیم شمام میسپارم ب هرچی لیاقتته اصلنم مهم نیستی برام😑

از این حرکتای خز و خیل 

خب اگه برات مهم نیس جمع کن برو دیگه 🤣🤣🤣

ایا تیکه پروندن برا کسی که واست مهم نیس کار خوبیست؟🤣🤣