کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
ینی من خودمو میسپرم دست خدا صلاح و خیرم رو دیگران هم هرچی لیاقتشونه چ خوب چ بد تیکه داره یکم
به همه چیز هم بی تفاوت و بی احساسم
با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
معمولا وقتی یک کسی شما رو تنها میذاره یا با کسی به مشکلی میخورن، میگن لیاقت من رو نداشت، آدمها میرن دنبال لیاقتشون و اینها. این هم به نظرم منظورش همین بوده که بی تفاوت هستم نسبت به اونی که لیاقت من رو نداشت و سپردمش به لیاقتش