2821
2789
عنوان

نفرین کردن

59 بازدید | 6 پست

سلام 

من آدمیم که توی بحث و دعوا کم نمیارم و اصلا آدم زود رنجی نیستم ولی وقتی یه چیزی میگن که نباید بگن عمیقا قلبم میشکنه بخاطر تجربیات بدی که توی زندگیم داشتم 

یه جوری میکشنه که قشنگ صدای شکسته شدنشو میشنوم و لال میشم و توی دلم میگم انشالله سرت بیاد انشالله توام مبتلا شی به حال و روزم یا انشالله فلان بلا سرت بیاد همون لحظه ام ناراحت میشم 

چند روز پیش با داداشم بحثم شد سر ماشین گفتم انشالله خیر نمیبنی از این ماشین یه چی گفتم خیلی ناراحتم کرد 

من همون لحظه ا ی که دارم این حرفو میزنم یه بخشی از وجودم میگه نه خدا نکنه احمق دهنتو ببند بخش خشمگینمم همش میخواد بدترین آرزوها رو بخواد اما خب ده دقیقه بعد توبه میکنم و میگم خدایا هیچ بلایی نیاد خدایا منو ببخش ، من بخشیدمش حرفمو جدی نگیر

من داداشمو خیلی دوس دارم جون منه 

الان تاپیک نفرین رو دیدم این سوال برام پیش اومد

بهم بگید که هیچ اتفاقی نمیفته لطفا من تو حالت خشم اونا رو میگم و میدونم نباید بگم و ب خودم قول دادم دیگه اینکارو نکنم 

الان باید کفاره بدم ؟چیکار کنم ؟ 

به کارما هم خیلی اعتقاد دارم و میدونم حرفامون انرژی دارن و نباید انرژی منفی بفرستیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لابد اونم یه چی گفته دیگه  

خب داداش منم بعضی وقتا خیلی دلمو میشکنه باهاش قهر میکنم ولی هیچوقت نفرین نمیکنم

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊
خب داداش منم بعضی وقتا خیلی دلمو میشکنه باهاش قهر میکنم ولی هیچوقت نفرین نمیکنم

خوندی اصلا چی نوشتم ؟ میگم همون لحظه پشیمون میشم این کار بد عادتم شده و بابتش ناراحتم 

خوندی اصلا چی نوشتم ؟ میگم همون لحظه پشیمون میشم این کار بد عادتم شده و بابتش ناراحتم 

خب عیب نداره از ته دلت نمیگی ولی سعی کن دیگه نگی

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊
2824
2823
2791
2779
2792