2821
2789
عنوان

دعا

9 بازدید | 12 پست

دوستان سلام ....کسی دعای محبت نوشته .تاثیر داشته؟

خواهش میکنم اگر کسی نوشته و تاثیر داشته بهم بگه راستش من مجردم یه پسری دوست دارم یه مدت باهم بودیم ..سر هیچی رابطمون بهم خورد یعنی خودش ول کرد رفت ...من اولین بارمه میخوام دعا بنویسم ...دودلم ..هم دوسش دارم هم میترسم موقت باشه بعد یه مدت باز همون بشه ..توروخدا اگر کسی تجربه ای داره بگه بهم ..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی اثرش که رفت باز میره؟

بله کسی که با دعا برگرده با دعا هم میره مخصوصا که بینتونم رابطه قطعی نیس 

اینحا بخون همه گفتن اولش خوب بود بغد رفته 

چه اصراریه کسی که میره یعنی پای موندن نداره خودتو پادارش نکن عزیز

ن من وقتی با همسرم قهرم فقط الودود میخونم اون میاد طرفم واسه اشتی

ی سریا هستن با دعا طرفشونوو میکشوونن سمت خودشون ..ازدواج میکنن اونا چجورین؟؟؟من یکی از دوستای دختر خالم همینطوری به وسیله دعا ازدواج کرد 

ی سریا هستن با دعا طرفشونوو میکشوونن سمت خودشون ..ازدواج میکنن اونا چجورین؟؟؟من یکی از دوستای دختر خ ...

عزیزم اخر عاقبت نداره امیدوارم خوشبخت بشن ولی ازدواجی که با دعا باشه من دیدم چندتا بهم خورده بعد چندسال ایا واقعا ارزش داره ..

بخاطر همینم میگم چون بینتون عقدی نیس ممکنه تاثیر نداشته باشه

اگر دعارو بنویسم میاد طرفم ...یه دعا نویس هست بهم معرفی کردن میگن خیلی قدره ...ولی خوب میترسم دوباره بعد یه مدت بره 

اگر دعارو بنویسم میاد طرفم ...یه دعا نویس هست بهم معرفی کردن میگن خیلی قدره ...ولی خوب میترسم دوباره ...

عزیزم براش همون الودود رو بخون انشالله مهرت بیفته به دلش ولی دعا اونم واسه محبت احباری من توصیه نمیکنم بعدش خدایی نکرده پشیمون نشی