2777
2789
عنوان

شما بودین بهتون بر نمیخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهارساله پیش جاری بزرگه ماروماه رمضون دعوت کردباخواهربرادرای خودش موقع افظاریکم خوردیم گفت برنج بیارم همه گفتن نه سفره روجمع کردگفت باشه میدم هرکی سهم خودشوباخودش ببره به همه دادبه جزمن منم دیگم نرفتم خونشون  

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
چهارساله پیش جاری بزرگه ماروماه رمضون دعوت کردباخواهربرادرای خودش موقع افظاریکم خوردیم گفت برنج بیار ...

ی بار رفتیم خونه یکی به همه کادو و سوغاتی داد جز من 😐زن داییم بود حالم ازش از اون روز بهم خورد مثلا خواست منو خراب کنه 

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

چهارساله پیش جاری بزرگه ماروماه رمضون دعوت کردباخواهربرادرای خودش موقع افظاریکم خوردیم گفت برنج بیار ...

واقعا باید نسل این آدم های بیشعور از روی زمین برداشته بشه

با اجازه استارتر 🖐🖐🖐🖐

دوستان عضو کانالم پوشاک شیک بشید قیمتها فوق عالی

لینک رو امضا 👇

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
واقعا باید نسل این آدم های بیشعور از روی زمین برداشته بشه

خودشم دخترعممه باشوهرش چندین بارشوهرموتحقیرکردن بروتایپک مبل های منوبخون شوهرم بازم ازشون دل نمیکنه

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
ی بار رفتیم خونه یکی به همه کادو و سوغاتی داد جز من 😐زن داییم بود حالم ازش از اون روز بهم خورد مثلا ...

منم جاری مثلادخترعممه ازاون روزپاموتوخونش نذاشتم شوهرم عیداالتماس میکنه میریم نیم ساعت میشینیم برمیگردیم