2777
2789
عنوان

ناخنکاری

63 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها شغل ناخنکاری درآمدش خوبه؟؟؟

اشباع نمیشه درآینده؟؟؟

بنظرتون هزینه کنم برم کلاسا و وسایلشو تهیه کنم؟؟؟

کلا نظرتون رو بگید چیکار کنم مشتری جذب کنم و مشتری پیدا کنم...

(از رنگ مو،شنیون و... خوشم نمیاد)

میخام ی درآمد خوب داشته باشم

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ مو و شینیون بهتره چون ناخنکار زیاده ....بعد جایی ک هستیم مهمه ما تو اهواز چون بیشتر گرما هست صندلم پامونه ۱۰ ماه از سال ناخنا پامونم کاور و کاشته

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
مجرد چطور؟

چون اگه مجرد باشی قطعا بیشتر پیشرفت میکنی . یکی از دوستای من لوازمش رو خرید البته خیلی کامل و با هزینه کلاس های 25 میلیون پول داد هنوز خیلی مشتری نداره یعنی شاید ماهی یه تومن فعلا درآمد داشته باشه.

رنگ مو و شینیون بهتره چون ناخنکار زیاده ....بعد جایی ک هستیم مهمه ما تو اهواز چون بیشتر گرما هست صند ...

توی استان هستیم

معتدله اب و هوا

رنگ مو بنظرم هرکسی یادگرفته تو خونه موهاشو رنگ کنه

ولی ناخن هرماه برای ترمیم باید بیان پیشت

چون اگه مجرد باشی قطعا بیشتر پیشرفت میکنی . یکی از دوستای من لوازمش رو خرید البته خیلی کامل و با هزی ...

چندوقته ناخنکار شده؟