2777
2789
مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد. البته جاری من دختر خوب و خوش قلبیه. شش ماهه که وارد خونواده ی ما شده. خو ...

خوب من طور دیگه تجربه دارم......مفصل هست منظورم اینه درک میکنم چی میگی

خصوصا محبت.....البته یه جیزی هست که شما چند ساله ازدواج کردی اولش اینطور نبودی؟ 

من نبودم واقعا و هیچ وقت یادم نمیره

ولی یه جیزی رو میدونم از کجا معلوم اون بعد چند سال مثل من نشه......

اولش همه خوبن

من ده ساله ازدواج کردم. فقط دو سه ماه اول همسرم باهام خوب بود. بعد سرد شد. می‌گفت همسر ایده آل هم نیستی. البته من کمرو بودم. اما خانواده شوهرم اجتماعی و پر حرف. از کم رو بودن من نه خانوادش و نه خود شوهرم خوششون نمی اومد. شوهرم هم در بهبود روابط کمکی نمی‌کرد. خودش هم سرد شد. چه روز ها و شب هایی که گریه نکردم. اوضاع رو با خیانت هاش بدتر هم کرد. اذیتم کرده خیلی. البته الان دیگه کم رو نیستم. آنقدر دعوا کردیم که دیگه زبونم باز شده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب من طور دیگه تجربه دارم......مفصل هست منظورم اینه درک میکنم چی میگی خصوصا محبت.....البته یه جیزی ...

من ده ساله ازدواج کردم. فقط دو سه ماه اول همسرم باهام خوب بود. بعد سرد شد. می‌گفت همسر ایده آل هم نیستی. البته من کمرو بودم. اما خانواده شوهرم اجتماعی و پر حرف. از کم رو بودن من نه خانوادش و نه خود شوهرم خوششون نمی اومد. شوهرم هم در بهبود روابط کمکی نمی‌کرد. خودش هم سرد شد. چه روز ها و شب هایی که گریه نکردم. اوضاع رو با خیانت هاش بدتر هم کرد. اذیتم کرده خیلی. البته الان دیگه کم رو نیستم. آنقدر دعوا کردیم که دیگه زبونم باز شده.

من ده ساله ازدواج کردم. فقط دو سه ماه اول همسرم باهام خوب بود. بعد سرد شد. می‌گفت همسر ایده آل هم نی ...

از جهاتی شبیه منی 

البته من خیانت و اینا نیست ولی خوب تمام وقت واسه کمک کردن به دیگران هست ولی خودمون ....

حتی اول ها هم اون طوری که میبینم همه به همسرشان توجه دارن نداشت حتی ماه اول عقد .....

حتی دوره عقد خوبی نداشتم به خاطر اینکه به حرف دیگران بیشتر اهمیت میداد تا خواسته من

الانم همه عالم و آدم مهمتر هستن تا ما

[QUOTE=216167212]از جهاتی شبیه منی  البته من خیانت و اینا نیست ولی خوب تمام وقت واسه کمک کردن به دیگران هست ولی ...[/QUOTE

درسته. گاهی با مادرم درد دل میکنم. پیره میترسم چیزیش بشه. تصمیم گرفتم اینجا صحبت کنم آروم بشم. ممنونم عزیزم نیاز داشتم با کسی حرف بزنم.