2777
2789
عنوان

دختر ۱۹ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 36 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب اگه فقط برا کنکور باشه مشکل ندارم  ولی بدم میاد ۱۹ سالم داره میشه بعد بخوان بی دلیل تو گوشی ...

نمیدونم والا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
طبیعیه ،مواظبته دیگه خیلیم کار خوبی میکنه درس مهم تره تا گوشی بازی چند سال دیگه دوستات شاغل شدن و تو ...

اگه به خاطر درس باشه این رفتارش مشکلی ندارم 

ولی اگه ربطی به درس نداشته باشه و بخواد همینطوری بیاد تو گوشیمو ببینه دوست ندارم

واقعا ولی درک نمیکنم این کارشون رو .. الان همه جزوه ها و زندگی من تو گوشیمه .چشام باید پای گوشی باشه و بخونم . ولی متاسفانه پدر و مادر فکر میکنن کاره دیگه ای جز درس میکنم:)

ببین من اگه توهفت تا خونه اونورتر باشم نور گوشی رو حتی از در بسته اتاق پسرم میبینم و چنان میره رو مغزم که نمیتونم حتی بخوابم .خواهش می کنم اینقدر مادرا رو اذیت نکنید.اونها دلشون می خواد شما درست ترین سالمترین و موفق ترین فرد باشید سن هم فقط عدده .پسر من 23 سالشه

طبیعیه ولی ما گوشیو بهش نشون نمیدیم 😐😂

منم بهش گفتم بهم برمیخوره ۱۹ سالمه گوشیو میگیری میگی چی دارم توش 

بعد همون لحظه گوشیو داد گفت باز کن خودت 

اصلا اولم که گوشیمو گرفت اثر انگشت رمزمه خودشم میدونست 

نمیتونس بازش کنه ولی دید اینطوری گفتم گفت باز کن برو تو واتساپ بعد دید هیچ کی نیست گوشیو داد بهم😕

ببین من اگه توهفت تا خونه اونورتر باشم نور گوشی رو حتی از در بسته اتاق پسرم میبینم و چنان میره رو مغ ...

پس بیشتر مادرا اینطورن 

من فکر کردم مادر من فقط اینطوریه😕