2777
2789
عنوان

بارداری

13 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ۱۰ روزه از پریودیم عقب افتاده سه روز پیش تست زدم منفی بود بنظرتون ممکن هست بیبی چک منفی بشه و باردار باشم؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%

همیشه تاخیر داشتی تو پریودی؟ 

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تا حالا تاخیر نداشتم 

پس احتمال هست که باردار  باشی اما بیبی چک بعد از ده روز تاخیر حتما دیگه نشون میده اگر باشی من همیشه ۳الی ۲روز قبل موعد برام علامت مثبت انداخته

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نظرتون و تجربه هاتون رو بگید بهم 

من سر پسر دومم ۲۰اسفند موعدم بود از یه طرفم می‌خواستیم بریم مسافرت و منم اقدام و منتظر

هی ببی چک میزدم منفی

موهامو سه بار دکلره کردم تا روزه ۳فروردین ببیبی زدم منفی دیگه خیالم راحت 

یک ماه گذشت از مسافرت برگشتیم تازه یادم افتاد چرا پری نشدم بیبی زدم مثبت سونو دادم ۹هفته😅

یادش بخیر

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
پس احتمال هست که باردار  باشی اما بیبی چک بعد از ده روز تاخیر حتما دیگه نشون میده اگر باشی من ه ...

اره برای همینم یکم نا امیدم 

میگم اگه هست باید مثبت میشد 

حتما نیست 🥲

تاخیر توی پریودی نداشتم تا حالا در حد دو سه روز بوده دیگه اینقدر نه

من سر پسر دومم ۲۰اسفند موعدم بود از یه طرفم می‌خواستیم بریم مسافرت و منم اقدام و منتظر هی ببی چک می ...

واااای چه حس خوبی والا 

کاش منم همین مدلی باشم چون شوهرم خیلی عاشق بچه ست 

من سر پسر دومم ۲۰اسفند موعدم بود از یه طرفم می‌خواستیم بریم مسافرت و منم اقدام و منتظر هی ببی چک می ...

واااای. یعنی سیزده روز بعد هم بازم منفی نشون میداده؟

واااای. یعنی سیزده روز بعد هم بازم منفی نشون میداده؟

آره عزیزم ناامید نباش ممکنه باردار باشی

تازه خواهرم هم بیبی هم آز منفی ولی بازم باردار بود🙂

واااای چه حس خوبی والا  کاش منم همین مدلی باشم چون شوهرم خیلی عاشق بچه ست

انشاالله

ولیکن وقتی فهمیدم باردارم خیلی گریه کردم 

آخه سه بار دکلره کردم از بوش از حال میرفتم 

همش نگران بودم بچم طوریش بشه

ولی خدارو هزار مرتبه شکر

انشاالله ولیکن وقتی فهمیدم باردارم خیلی گریه کردم  آخه سه بار دکلره کردم از بوش از حال میرفتم ...

اخی عزیزم واقعا حق داشتی دیگه خواست خدا بوده خداروشکر ک اتفاقی نیوفتاده