2777
2789

سرم داره میترکه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگشت کوچیکه پام خودبه خود درد گرفته تیر میکشه بد جور، کلافم کرده

از اونطرف دخترمم هی چپ به راست بیدار میشه شیر میخواد عصبی شدم دیگه، تا میخوام بخوابم بیدار میشه

شبی با شوهرم سر توقع بی‌جای مامانش بحثم شد فکرم مشغول اونم هست

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

من چون قراربود ساعت۱۲ اقا بیان بخابیم.من زودتررفتم بخابم، کلی هم سفارش کردم که تاقبل۱۲بیای ها.گفت باشه.بعد جنابعالی نشسته بودن پای فیلم نگاکردن،دوازده ده دقه اومد منم بدخاب شدم.کلی غرزدم که خیلی بی انظباطی و... اقا قهرشون گرفت،رفتن سراغ دفترحساباشون... بعد دو تشریف اوردن بخابن،منم ک بدخاب شده بودم رفتم اشپزخونه به تلق تولوق و ظرف شستن،ازین به بعد همینکارو میکنم تا بفهمه خونه نظم داره نمیشه هروقت خاست فیلم ببینه تا نصف شب،منم شرو میکنم ب کارکردن تا اون نتونه بخابه