2777
2789
عنوان

انتقال جنین

119 بازدید | 7 پست

سلام من میخوام جنن فریز شده انجام بدم این ماه قرص ال دی خوردم و ویتامین و ... بهم گفتن روز اول تا سوم پریودیم برم دارو بدن بعدش هم انتقال ‌. حالا سوالم اینع کسی بوده تو شهر خودش سونو داده باشه بعد از دکترش بپرسه بگه چه دارویی بخوره اونوقت بره انتقال . چون من جای کع میخا برم دوره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

عزیزم دکتر معمولا اول میفرسته عکس رنگی

از شروع سیکل بعد دارو میده که هفته ای یک بار باید بری سونوگرافی واژینال  پیش خودش برای اینکه ببینه چقدر رشد داشته فولیکول هات

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
عزیزم دکتر معمولا اول میفرسته عکس رنگی از شروع سیکل بعد دارو میده که هفته ای یک بار باید بری سونوگر ...

عکس رنگی انجام دادم بردم گفتم مشکلی نیست . دارو میدن دیگه بعد ۱۰ ردز یا بیشتر انتقال میدن میگم بینم کسی بوده نرفته باشه مرکزی که قرار بوده انتقال بده همون تو شهر خودش سونو داده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس رنگی انجام دادم بردم گفتم مشکلی نیست . دارو میدن دیگه بعد ۱۰ ردز یا بیشتر انتقال میدن میگم بینم ...

ده روز بعد از دارو انتقال نمیدن!

حدود ۱۲ تا ۱۴ روز بعدش میری تخمک کشی.

دو روز طول میکشه تخمک و اسپرم رو لقاح بدن.

اون موقع میتونی فریز کنی یا بزاری ۵ روزه بشن انتقال بدی

من خودم ivf کردم اما نشنیدم دکتری سونوهای دکتر دیگه رو قبول داشته باشه و روی حساب اون ریسک کنه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
ده روز بعد از دارو انتقال نمیدن! حدود ۱۲ تا ۱۴ روز بعدش میری تخمک کشی. دو روز طول میکشه تخمک و اسپ ...

عزیزم من تمام این مراحل رو چند سال پیش انجام دادم . الان جنین فریز شده میخام انتقال بدم