پدریاسمین مدیر استارتر عضویت: 1389/09/20 تعداد پست: 453 عنوان عکس های جدید رامبد جوان و همسرش سحر دولتشاهی به بهانه سال نو 7022 بازدید | 29 پست عکسهای جدید رامبد جوان و سحر دولتشاهی سحر دولتشاهی و همسرشجدیدترین تصاویر رامید جوان به همران همسرش سحر دولتشاهیدختری که رکورد بزرگترین لب جهان را دارد!! + عکسبرترین خواننده پاپ سال 90 از طریق نظرسنجی مجله ایدآل انتخاب شد + جدول تفاوت چهره بازیگران زن ایرانی در پشت و جلوی دوربین پرطرفدارترین نام های دختران و پسران ایرانی از دیدگاه سایت ثبت احوال/ 2 عکس و نمودار پدر دخترش را در شب خواستگاری کشت مرد معتاد: خمار بودم، همسرم سر و صدا می کرد، گلویش را فشار دادم؛ سیاه شد و مرد نصب دوربین دیجیتالی در اتاق پرو فروشگاه لباس ورزشی + عکس قصاص مجازات مردی که دوستش را به خاطر کرایه وانت با قیچی کشت بازسازی صحنه فرزندکشی در پی دوستی خیابانی متهم به قتل: صاحبکارم برای همسرم مزاحمت ایجاد کرده و او را آزار داده بود زن همسرکش: می خواستم شوهرم راتنبیه کنم ،روی او اسید ریختم 1390/12/26 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**صبــــــــا_مامی_روشـــــــا** عضویت: 1390/08/24 تعداد پست: 695 عکساشونو دوست نداشتمقشنگ نبودنولی مرسی اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
tala84 عضویت: 1387/08/02 تعداد پست: 1254 ما کی هستیم که بخوایم فقط به خاطر قیافه یا ظاهر دیگران ،نظر بدیم و شخصیت شونو نادیده بگیریم.رامبد خیلی آدم درست ،با وجدان و مهربونیه.اگه کسی میتونه همه اینارو با هم داشته باشه بیاد وسط.
"_پسته_خندون" عضویت: 1388/12/25 تعداد پست: 1901 من از رابد جوان خوشم میاد رفتار امروز ما نشان دهنده تربیت دیروز ماست.
رسپینا29 عضویت: 1390/08/25 تعداد پست: 1318 مرسی خیلی دوستشون دارم خدایا همه از تو میخواهند "بدهی" اما،من از تو میخواهم "بگیری" خستگی،دلتنگی و غصه ها را ،از لحظه لحظه ی روزگار همه آنهایی که دوستشان دارم
راحله_(مامان_ِ_بـــ_ــــادوم) عضویت: 1389/08/24 تعداد پست: 28570 پت و مت!!ههههههههه هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....
جوجه37 عضویت: 1388/07/16 تعداد پست: 3022 من خیلی دوستشون دارم هر زن يك سرزمين است .اداب و رسوم خودش را دارد...
**دریا** عضویت: 1390/05/14 تعداد پست: 3811 مرسی جاسمین جون. ***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
mahi105 عضویت: 1390/12/08 تعداد پست: 90 mer30 ali bood nemidunestam baham mozdavajan.ishalla khoshbakht bashan. **اجازه ... ! اشک سه حرف ندارد ... ، اشک خیلی حرف دارد!!!***