s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان کیت تخمک گذاری؟ 31 بازدید | 13 پست میشه بیاین من سردر نمیارم فقد خریدم استفاده کردم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/08/30 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_بختیاری عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 8153 منم بلد نیستم ولی تخمگذاری ام با توجه به تاریخ پریودم 4 اذرع از الا دارم اقدام میکنم
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 منم بلد نیستم ولی تخمگذاری ام با توجه به تاریخ پریودم 4 اذرع از الا دارم اقدام میکنم من11پریودیمه الان نمیدونم برم واسه اقدام یا ن😐 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 این چیه کیت تخمک گذاری به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
نازی_بختیاری عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 8153 من11پریودیمه الان نمیدونم برم واسه اقدام یا ن😐 پریودت منظمع؟؟؟؟؟؟ اگ منظمه 14 روز از پریودت ک گذشت تخمگذاری ات میشه..... 24 ام میشد 🙁
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 پریودت منظمع؟؟؟؟؟؟ اگ منظمه 14 روز از پریودت ک گذشت تخمگذاری ات میشه..... 24 ام میشد 🙁 ن،ولی زیر نظر دکترم دارو میخورم منظم شد به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 اگه خط پایینی همرنگ بالایی شد بعد ۲۴ ساعت تخمک ازاد میشه اها مرسی عزیزم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
ssسمی عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 894 استاتر درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی شماره ادرس اون کلاهبرداره میخوام منو تو وات هنوز بلاک نکرده ولی پیامامو میخونه جواب نمیده نمیدونم چجور پولمو ازش بگیرم لطفا کمکم کن
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 استاتر درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی شماره ادرس اون کلاهبرداره میخوام منو تو وات هنوز بلاک نکرده ... عزیزم من خودم خیلی تهت فشار قرارش دادم،بزور ازش گرفتم تهدیدش کردم خونش شیرازه توهم تهدیدش کن به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)