2777
2789
عنوان

درد دل

27 بازدید | 10 پست

بچه ها راجع به سه تا مساله یه راهنمایی میخواستم ازتون....

یکی اینکه...

من دو ساله که نامزد کردم ولی هنوز عقد نکردم چون منتظر بودیم که پول دستشون برسه که کارای ازدواجمون رو بکنن.

حالا که اوکی شده، خانوادشون گفتن جشن عقد که پای ما هست رو نگیریم ،ولی بجاش تو جشن عروسی، کمکشون کنیم.

که دیگه دو بار جشن نگیریم.

البته من هنوز به پدر مادرم این پیشنهادشون رو نگفتم...

حالا خواستم ازتون بپرسم که این پیشنهاد خوبیه؟

اگه خوبه چقدر کمکشون کنیم.

آخه جشن عقد خیلی خلاصه تر از عروسیه که پای اوناست...

چون اونا خرجهای بیشتری گردنشونه...

اونوقت ما باید هزینه عروسی رو نصفش رو بدیم؟؟؟

دومیش اینکه...

بعد دو سال خودش بهم میگه مم مهریه ات رو عندالاستطاعه میزنم نه عندالمطالبه...

که مطمعن باشم بخاطر خودم زندگی میکنی و پس فردا درخواستش نمیکنی،، واقعا نمیدونستم چی جوابش رو بدم...

سومیش هم اینکه....

بهم میگه لباس عروست رو برات انتخاب کردیم، منم گفتم مگه من هویجم؟؟؟

من نباید خوشم بیاد؟

گفت مطمعن باش خوشت میاد....

گفتم ولی این کارتون زشته ،من باید انتخاب کنم ، این بی احترامیه....

حالا ازتون راهنمایی خواستم که راجع به این قضیه ها راهنماییم کنیید ممنونم

چقد برا عقد قرار بوده هزینه کنیدهمونو‌ بگومیدیم‌ براعروسیم‌ نه بیشتر ...برا مهریه بگو دیگ ب توافق رسیدیم درست نیست زیرش بزنید..لباس عروس برو ببین خوشت نیومد رودربایستی نکن رک بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد برا عقد قرار بوده هزینه کنیدهمونو‌ بگومیدیم‌ براعروسیم‌ نه بیشتر ...برا مهریه بگو دیگ ب توافق رس ...

خوب برای عقد چون فقط هزینه پذیرایی جشن با خانواده دختره، ولی کیک و لباس و اینا با اوناست

فقط همون رو میتونیم کمک کنیم.

پس نصف هزینه عروسی هم نمیشه، ولی اینا دارن زرنگ بازی در میارن که هزینه عروسی نصف بشه براشون.

برای مهریه هم همین حرف رو زدم ولی میگه مگه تو میخوای مهریتو بعدا بگیری که برات مهمه که عندالمطالبه با شه یا استطاعه...

رند که هستن ولی موندم چیکار کنم با این بشر ...

میگم تو همونی هستی که گفتی رفتی عروسی پسر دوست بابات دیدت عاشقت شد بعدم زنگ زدم بابات برا آشنایی دختر تو چقد کلکی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خوب برای عقد چون فقط هزینه پذیرایی جشن با خانواده دختره، ولی کیک و لباس و اینا با اوناست فقط همون ر ...

پس قبول نکن بگو ما رسم داریم حتما مراسم عقدبگیریم‌ ناراحت میشن فامیلا ...مهریه اگ برات مهمه کوتاه نیا

پس قبول نکن بگو ما رسم داریم حتما مراسم عقدبگیریم‌ ناراحت میشن فامیلا ...مهریه اگ برات مهمه کوتاه نی ...

راستش چون من مادر پدرم از هم جدا شدن....

میترسه از اینکه منم ازش بعدا جدا بشم و مثل مامانم کهریه ام رو بگیرم

بخاطر این ترسش میگه استطاعه میزنم نه مطالبه