2777
2789
میشه برای منم بگیرید یا تعدادی که تعیین کردین تکمیل شد  اسمم مریمه صلوات هم فرستادم ممنون میشم ...

نتیجه تفال :
۱-   خواجه در بیتهای ۵-۶-۷- فرماید ( از هرجانب که گوش فرا دادم گویی حیرت سوال می کرد آیا مخلوق عظمت و بزرگی خالق را آنطور که باید بشناسند خواهند شناخت )( عاشقی که بر عظمت و سلطه حیرت چیره شد در برابر توانایی معشوق شکسته شد وهستی را باخت )‌( سرتا پای حافظ در عشق به نهال ودرخت سرگشتگی ببدل گشت است ) جنابعالی با توجه به این سه بیت دریابید .
۲-   این نیت موجب سرگردانی و حیرت و دل مشغولی جنابعالی گردیده است که اگر از آن صرف نظ رکنید بمراتب بهتر می باشد زیرا تا کنون جز رنج و دلهره وعذاب برایشما و خانواده تان سودی نداشته است زیرا موقعیت های بسیار بهتر در انتظار جنابعالی و خانواده شما می باشد پس به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا کنید و بهتر است سوره القلم را با معنی و حضور قلب بخوانید
۳-   یکی از اوقامجنابعالی سخت به شما نیازمند است و منتظر اینکه از درآیید و به او کمک کنید پس اقدام نمایید و اور ا چشم ره راه مگذارید چیزی که گم کرده اید نزد دوستی به امانت است نگران نباشیدخوابی ه دیده ایدبرای کسی تعریف نکنید و به زودی ملاقاتی سودمند و سفری پربرکت در پیش خواهید داشت
۴-   مسافر فعلاً اوضاعش رو به راه نمی باشد ولی جای نگرانی هم نیست خبر بدی دریافت می کنید امانارحت نشوید ویژگیهای جنابعالی عبارتند از وسواسی ناقلا دقیق مغرور زیرک و باهوش زرنگ حادثه جو سخاوتمند منطقی مهربان ولخرج دوست باز
۵-   رنگ نخودی یا نخودی مایل به شیری را برایتان توصیه می کنم زیرا رابطه صمیمی در شما ایجاد می کند و بر هماهنگی چهره شما می افزاید و موجب افزایش انرژی احساس لطافت و آرامش جنابعالی می گردد و گامهای مثبت را با اطمینان خاطر و اعتماد به نفس بیشتر بر می دارید عزیزمقفل یعنی که کلیدی هست پس بازکننده یا قفل ساز کجاست ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیت کردم 

نتیجه تفال :

۱- خواجه د ربیتهای ۵-۶-۷- به ترتیب فمراید ( من غلام مردمک چشم هستم که اگر سیاه و بی رحم است اما آنگاه که رنج خود را بیان میکنم قطره های فراوان اشک را جاری می کند )( محبوب ما در برابر هر چشمی نمایشی از زیبایی می دهد ولی هیچ کس این نازو غمزه را که من از وی می بینم نمی یابد )( اگ ریار بر قبر حافظ مانند نسیم سبک سیر گذری کند من از اشتیاق دیدارش در آن جای تنگ و تارک گور لباس مرگ را پاره می کنم ) خود تفسیر کنید۲- ا زاین پس توجه کنید که در انتخاب دوست معیار لازم زندگی خانوادگی را مدنظ داشته باشید زیرا شما خانواده ای محترم و بافرهنگ می باشید پس باید با کسی دوست شوید که با بافت خانوادگی شما نزدیک باشد وغمخوار شما باشد پس از افیونی ها و فریبکاران دوری کنی

۳- نگران نباشید کارها اصلاح می شود امانیاز به صبرو شکیبایی دارد متاسفانه زمان از دست رفته ۱است ولی می توانید با تفکر ی جدید صاحب خلاقیتی جدید باشید پس نگران گذشته نباشید و به فکر حال و آینده باشید

۴- این نیت خوبست اما مقدماتش فراهم نمی باد پس ضروری می نماید که ابتدا ا فکر و اندیشه لوام آنرا فراهم سازید

۵- به زودی رد خواب پروازی بر فراز آسمان خواهید داشت نشانه آنست که شغل مهمی یا سود بازرگانی یا سلامت و بهبودی امل و یا قدرت کافی به دستخواهید آورد که بر شما مبارک باشد

۶- از مسافرخبرهایی می رسد و شما به مسافرتی مهم می روید مژده ای به شما می رسد بیمار فعلاً شفا نمی یابد ولی خریدو فروش خوبست

سلام خوبی فال گرفتی تاپیک ترکید یبار دیگه میشم واسم بفسرتی اگه ممکنه دعات میکنم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

از زندگی ات لذت ببر و سرخوش باش بسیاری غبطه زندگی شما را می خورند بهمین جهت حسادت می روزند و سخن چینی می کنند درحالی که تمام آها دروغ محض م یباشد او بسیار مهرابان و ساده و نجبیب است

شخصی بلند اندام سبزه بینی کشیده و میان سال به شما حسادت می ورزد از او دروری کنید

چرا به نتیجه کار خود امید نداری و به تلاش خود بدبین هستی اگر جنابعالی با تلاش بیشتر و دقت و سرعت بیشتری عمل کنی با توکل برخدا موفقیت درچند قدمی است

شخصی بلند اندام سبزه بینی کشیده و میان سال به شما حسادت می ورزد از او دروری کنید  چرا به نتیجه ...

♥️♥️♥️

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

استاتر لایکم کن بعد ازت سوالم بپرسم تاپیک بغل سرت شلوغه ممنون خواهری

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.