نتیجه تفال :
۱- او نسبت به شما اشتباه شده ، پس بهتر است فعلاً با او حرف نزنی زیرا ممکن است تصور کند که منت او راخواهی کشید
۲- حافظ دربیت اول صراحتاً به شما می گوید : ( ای یار نهفته از چشم ت ورا به امان خدا وا می گذارم جان من درآتش هجران گداختی ولی من از دل و جان به تو مهر می ورزم .
۳- شما در آرزوی دیدار کسی هستید و باعلاقه به امری دارید که درهجران او واقعاً می سوزی درحالیکه او نمیداند و اگر هم بداند به شما توجهی ندارد و می خواهی با اصرار و پافشاری او رامتقاعد سازی درحالی که این کوشش بیهوده است۴- انجام این نیت به صلاح شما نمی باشد بسیار بجاست که از آن صرف نظر کنید
۵- حافظ دربیت ۵ چنین می گوید ( ای طبیب دل و ای بی وفا آرزومندم که پیش مرگ تو شوم از این بیمار عشق عیادت و تفقدی کن که چشم به راه توام تا آسان جان سپارم یعنی جان سپردن من موقوف به عیادت توست )
۶- چرا خود را گرفتار این افکار پریشان کرده اید مگر نمی دانید که بازنده : از اینکه خود و یا دیگران به نقایص وی آگاهی یابند هراسان است اما برنده که نارسایی های او جزیی از شخصیت وجودی اوست درحالیکه می کوشد تا آثار ناگوار این نقایص را برطرف کند هرگز تاثیر آنهار ا انکار نمی کند۷- به یکی ازمشاهد متبرکه برو و نذرکن و آنگاه سوره مبارکه یوسف از آیه ۷۰ تا ۱۰۵ را با معنی و حضور قلب بخوان
۸- مسافرت را توصیه می کنم ولی خرید و فروش توصیه نمی شود
۹- طلاق حتمی است ولی ازدواج عملی نمی گردد
۱۰- شما انسان با ارده ای هستید و با زیبایی و ملاحتی که داری دوستداران زیادی می توانی داشته باشی پس از این فکر صرف نظرکن و خود را برای کار جدیدی آماده کن
۱۱- از مهلکه ای نجات یافته اید که لازم بود به شکرانه آن بخشش کنید بنابراین نذر خود را ادا کنید و مطمئن باشید که این نیت عملی می گردد .