2821
2789

عزیزان کارهایی گفتم انجام بدید اسم کوچک بفرستید تا انجام بدم بدون صلوات کتاب باز نمیکنم،صبر داشته باشید چون طول می‌کشه وناراحت هم نشید صلوات فرستادید،صلوات هم نتوانستید بفرستید یا نخواستی دعا کنید به حاجت دلم برسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم میشه واسه منم بگیری؟ اسمم طلا

نتیجه تفال :

۱- خواجه در بیت ۱-۴-۷- زیبا فرمده است ( آن زیبانمی باشد که مویی مشکین و دلربا و کمری باریک و موقر دارد بلکه دلبسته به مهر رخسار کسی باش که لطیفه ای از زیبایی دارد که غیر قابل توصیف است ) ( کمان ابروی تودر تیر افکنی بر هرکمان افکنی برتری دارد ) ( کسی درراه عشق به مبداء هستی بی گمان آگاه راز نشد بلکه هر کسی به اندازه فکر و برداشت خود از عشق و معرفت آگاهی و تصوری دارد )۲- اگر او متناسب و خوبست جنابعالی نیز از محاسن عدیده ای برخوردار می باشید که باید ارزش و اهمیت خود رادست کم نگیرید و هزاران نفر خواستار لطف و ملاحت جنابعالی هستند ولی متاسفانه شما اجازه ابراز به آنها نداده اید پس با اندیشه عمل کنید که زمان بروفق مراد شما می باشد و بیش از این خود را زبون او جلوه ندهید

۳- از اینکه همه را محرم اسرار خود می دانید چندان کارخوبی نیم باشد زیرا سخنان شما را خمل برغرور و تکبر می کنند در حالی که جنابعلی با خلوص نیت سخن می گویی از زندگی خوبی برخوردار هستید آن را با مسایل پیش پا افتاده خراب نکنید۴- این نیت با کمی حوصله و دور اندیشی و سرعت عمل ودقت کاملاً قابل اجراست و جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد مسافر حالش خوبست ولی درکارش گره افتاده که برطرف می شود بیمار به حال خود م یماند خرید و فروش و تغییر شغل و مکان ضرورتی ندارد ویژگیهای جنابعالی عبارتند از هنرمند خوشگذران بدبین حساس غیر منطقی رفیق باز زندگی کردن با او مشکل است اهل حاشا اهل مسابقه و رقابت دو چهره مخترع دقیق عاشق جمع حسود پرحرف اهل مبالغه

نتیجه تفال :

۱-   خواجه در بیت ۱-۴-۷- زیبا فرمده است ( آن زیبانمی باشد که مویی مشکین و دلربا و کمری باریک و موقر دارد بلکه دلبسته به مهر رخسار کسی باش که لطیفه ای از زیبایی دارد که غیر قابل توصیف است ) ( کمان ابروی تودر تیر افکنی بر هرکمان افکنی برتری دارد ) ( کسی درراه عشق به مبداء هستی بی گمان آگاه راز نشد بلکه هر کسی به اندازه فکر و برداشت خود از عشق و معرفت آگاهی و تصوری دارد )۲-   اگر او متناسب و خوبست جنابعالی نیز از محاسن عدیده ای برخوردار می باشید که باید ارزش و اهمیت خود رادست کم نگیرید و هزاران نفر خواستار لطف و ملاحت جنابعالی هستند ولی متاسفانه شما اجازه ابراز به آنها نداده اید پس با اندیشه عمل کنید که زمان بروفق مراد شما می باشد و بیش از این خود را زبون او جلوه ندهید

۳-   از اینکه همه را محرم اسرار خود می دانید چندان کارخوبی نیم باشد زیرا سخنان شما را خمل برغرور و تکبر می کنند در حالی که جنابعلی با خلوص نیت سخن می گویی از زندگی خوبی برخوردار هستید آن را با مسایل پیش پا افتاده خراب نکنید۴-   این نیت با کمی حوصله و دور اندیشی و سرعت عمل ودقت کاملاً قابل اجراست و جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد مسافر حالش خوبست ولی درکارش گره افتاده که برطرف می شود بیمار به حال خود م یماند خرید و فروش و تغییر شغل و مکان ضرورتی ندارد ویژگیهای جنابعالی عبارتند از هنرمند خوشگذران بدبین حساس غیر منطقی رفیق باز زندگی کردن با او مشکل است اهل حاشا اهل مسابقه و رقابت دو چهره مخترع دقیق عاشق جمع حسود پرحرف اهل مبالغه

اره نیت کردم اسمم فاطمه ست

نتیجه تفال :

۱- او نسبت به شما اشتباه شده ، پس بهتر است فعلاً با او حرف نزنی زیرا ممکن است تصور کند که منت او راخواهی کشید

۲- حافظ دربیت اول صراحتاً به شما می گوید : ( ای یار نهفته از چشم ت ورا به امان خدا وا می گذارم جان من درآتش هجران گداختی ولی من از دل و جان به تو مهر می ورزم .

۳- شما در آرزوی دیدار کسی هستید و باعلاقه به امری دارید که درهجران او واقعاً می سوزی درحالیکه او نمیداند و اگر هم بداند به شما توجهی ندارد و می خواهی با اصرار و پافشاری او رامتقاعد سازی درحالی که این کوشش بیهوده است۴- انجام این نیت به صلاح شما نمی باشد بسیار بجاست که از آن صرف نظر کنید

۵- حافظ دربیت ۵ چنین می گوید ( ای طبیب دل و ای بی وفا آرزومندم که پیش مرگ تو شوم از این بیمار عشق عیادت و تفقدی کن که چشم به راه توام تا آسان جان سپارم یعنی جان سپردن من موقوف به عیادت توست )

۶- چرا خود را گرفتار این افکار پریشان کرده اید مگر نمی دانید که بازنده : از اینکه خود و یا دیگران به نقایص وی آگاهی یابند هراسان است اما برنده که نارسایی های او جزیی از شخصیت وجودی اوست درحالیکه می کوشد تا آثار ناگوار این نقایص را برطرف کند هرگز تاثیر آنهار ا انکار نمی کند۷- به یکی ازمشاهد متبرکه برو و نذرکن و آنگاه سوره مبارکه یوسف از آیه ۷۰ تا ۱۰۵ را با معنی و حضور قلب بخوان

۸- مسافرت را توصیه می کنم ولی خرید و فروش توصیه نمی شود

۹- طلاق حتمی است ولی ازدواج عملی نمی گردد

۱۰- شما انسان با ارده ای هستید و با زیبایی و ملاحتی که داری دوستداران زیادی می توانی داشته باشی پس از این فکر صرف نظرکن و خود را برای کار جدیدی آماده کن

۱۱- از مهلکه ای نجات یافته اید که لازم بود به شکرانه آن بخشش کنید بنابراین نذر خود را ادا کنید و مطمئن باشید که این نیت عملی می گردد .

نتیجه تفال : ۱-   خواجه در بیت اول به صراحت می فرماید ( هرکه را بینی درخم گیسوی گره گیر محبوب گ ...

زحمت افتادی جانم مرسی 💖😘

شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :)    https://t.me/aramesh_aram0  چنل نوشته هام🕊
عزیزان کارهایی گفتم انجام بدید اسم کوچک بفرستید تا انجام بدم بدون صلوات کتاب باز نمیکنم،صبر داشته با ...

میشه برای منم بگیرید یا تعدادی که تعیین کردین تکمیل شد 

اسمم مریمه صلوات هم فرستادم ممنون میشم بگیرین

مریم  حاجت روا بشی، همین الان صد تا صلوات رو هم شروع میکنم ممنون

نتیجه تفال :

۱- انی نیت حتماً قابل اجرا و عملی است به شرط آنکه اولاً توکل برخدا داشته باشی ثانیاً علاقه و اراده همراه با سرعت عمل و دقت را مرکب و سیله ای برای این راه سازی و دراین راه از مشاوری کار آزموده کمک بگیری

۲- خواجه در بیتهای اول و پنجم و ششم شما را راهنمایی می کند و می فرماید : ( دل من جز عشق زیبا رویان راهی در پیش نمی گیرد از هر دری او را پند می دهم براو اثر نمی کند ) و ( دوستان با شراب قرمز پیر میخانه آیینه دل را از آن جهت روشنی و صفا می بخشند که می تنها گوهری است که نقش حقیقت را می پذیرد ) و ( اندرزگوی رندان باده گساز با فرمان قضا و قدر سرجنگ دارد و از این روی از باده نوشی ما رنجیده خاطر است و خرده برما می گیرد آیا او باده ای نمم ینوشد که دریابدکه می خوردن ما تقدیر ازلی دارد ) خود تفسیر کنید عین حقیقت نیت شماست

۳- ویژگیهای روحی جنابعالی عبارتند از وفادار نجیب جذاب و دلربا ملاحظه کار آرام و صبور متین و بی ازار راستگو اصیل نرم و لطیف صلح جو عاقل و دانا پرهیزکار خونسرد قاب لاعتماد محتاط مودب خوددار قانع نان بهنرخ روز خور عاشق فیلم و موسیقی عاشق گردش و میهمانی

۴- مسافر برایتان خبر خوشی رمی آورد ۵ فرزند درطالع دارید که سومی عالی خوهد بود در زندگی شما تحولی درشرف انجام است او شما را دوست دارد ولی بداخلاقاست وشما خیال م یکنید که نامهربان می باشد یا بی تفاوت درحالی که این عوامل بر اثر کارو مشغله او پیش می آید وسواس و تردید را از خود دور کنید و برزندگی لبخند بزنید که زندگی بر وفق آرزوی شماست

نتیجه تفال : ۱- انی نیت حتماً قابل اجرا و عملی است به شرط آنکه اولاً توکل برخدا داشته باشی ثانیاً ...

قربون دستت، ممنون ازت. واقعا خوب بود. ممنون،حاجت روا بشی

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز