2777
2789

بچه هامن قبلا دوتا کارو شروع کردم و نگرفت یر دومی خیییییلی ضرر کردم همه چیم رفت 

الان چرخ و سردوز و اینا دارم 

به نظرتون تولیدی لباس بزنم یا نه 

بازاریابیم صفره میترسم باد کنه رو دستم 

یا اصلا دیگه ریسک نکنم و بیشتر مضحکه نشم 

همه طلاهام و دوسال عمرم را سری قبل دادم دریغ که همش شد ضرر طلام مونده بود ۶ برابر شده بود

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
الان زمان خوبی برای شروع نیست...

اصلا یه ترسی هم به جونم افتاده دیگه سرمایه انچنانی هم ندارم مبترسم این ته مونده هم به باد بره 

جنسام گرون شده 

اما دلمم میخواد یه درامدی جور کنم

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظرم چون وسایلش و داری با سرمایه خیلی کم شروع کن و انتظار بی جا از خودت نداشته باش،ولی توکلت به خدا باشه و تمام تلاشتو بکن،سعی کن تو نت روش های بازار یابی و فن بیان رو مطالعه کنی،انشاااله موفق باشی،منم یکی تز آرزوهام تولیدی زدنه😍😍😍

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
تولیدی خوب نیست.برو سراغ ی کار دیگ

خرید و فروش چطوره 

اونم نیدونم چطور فروش مجازی موفق داشته باشم

به نظرم چون وسایلش و داری با سرمایه خیلی کم شروع کن و انتظار بی جا از خودت نداشته باش،ولی توکلت به خ ...

انشالله که برسی

سلام منم دلم می خواد تولیدی باز کنم شما تولیدی چی داشتین؟ 

قبلا پارچه فروشی داشتم , کار نکرد با کلی ضرر رد کردم رفت که رو دستم نمون از مد بیفته, الان تولیدی شلوار زنانه دلم میخواد شروع کنم یا لباسی چیزی

قبلا پارچه فروشی داشتم , کار نکرد با کلی ضرر رد کردم رفت که رو دستم نمون از مد بیفته, الان تولیدی شل ...

تک محصولی عزیزم کار کن

و

اینکه هزینه کن و از یک مشاور خبره حتما قبل از شروع، کمک بگیر

تک محصولی عزیزم کار کن و اینکه هزینه کن و از یک مشاور خبره حتما قبل از شروع، کمک بگیر

این نوع مشاوره را از کجا میشه سراغ گرفت

این نوع مشاوره را از کجا میشه سراغ گرفت

کسی که الان خاطرم باشه مثلا نویسنده یک سری کتاب به نام"راز جذب پول در ایران" بود

نمیدونم شنیده باشید یا نه 

خودم هم چند جلدیش رو خوندم

خیلی با بافت کاسبی ما ایرانی ها جور بود و نکات خوبی داشت

نمی دونم چقدر این حوزه رو دنبال می کنید

کانال ایشون رو هم مدت ها داشتم 

البته صحبت چند سال پیشه

عضو کانال شون هم بودم

و

پیشرفت شاگرداشون رو هم میدیدم 

اونجا پیام دادم به ایشون

و

فهمیدم علاوه برکتاب و دوره،

مشاوره خصوصی هم دارند

کسی که الان خاطرم باشه مثلا نویسنده یک سری کتاب به نام"راز جذب پول در ایران" بود نمیدونم شنیده با ...

یکی از آشنایان دور هم شرکت کرده بود 

ایشون تولید یک نوع ساعت رو داشت 

و الان به تولید انبوه رسونده

متاسفانه دسترسی ندارم به ایشون وگرنه بیشتر میتونستم توضیح بدم. 

البته  تا جایی که اطلاع دارم ایشون دوره ها رو شرکت کرده بود. 

اما شما چون مهارت مشخصی دارید و می دونید در چه زمینه ای قراره کار کنید

و به اصطلاح مسیرتون روشنه و تجربه دارید

به نظرم نیمی از راه رو رفتید 

و مشاوره های خصوصی و مربوط به شخص خودتون زود بازده تر باشه