2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

51 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبید دلم خیلی گرفته لطفا بیاید

دیشب شوهرم بهم دروغ گفت ما عقدیم دیشب من دنبال کارای تولدش بودم بهم گفت از ساعت 6 من خونه ام ولی معلوم شد نبود تا 8شب قشنگ فهمیدم دیشب تو تولد بروز ندادم دیگه  بهش محل ندادم کلا امروز محل نداشتم بهش اونم اصلا نگفت کجا بود غذوب اومد یه خورده دلبری کنه محلش ندادم گفتم تمومه این رابطه دیکه بدرد نمیخوره اصلا نگفت کجا بود چندتا بیام داد جوابشو ندادم دیگه هم ازش خبری ندارم چیکار کنم اصلا نمیاد بشینه توضیح بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اتفاقی گفته این ما خانوماییم که همچی رو دقیق میخواییم بگیم مردا گاهی بالا پایین میگن چون براشون دقیق گفتن مهم نیست فکر نمیکنم از عمد باشه 

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
یعنی هرروز از۶ خونس منظورته؟؟؟

نه عزیزم دیروز از 6 رفت ارایشگاه بعدش گفت میرم خونمون حموم میام از 6/فت من رفتم خونمون تا 8هیچ خبری ازش نشد زنگ زدم گفت خونه ام ولی مامانش وبرادرزاده اش گفت ن خونه نیومده بعد تصویری زنگ زدم جواب  نداد دروغ تحویلم داد دیگه من سرسنگین شدم اونم جای توضیح دادن ازمن  طلب کاره

به جای این کارا حرفتو بهش بزن که به اینجاها هم نکشه واضح بگو کجا بودی بدونه ناراحتی و دعوا بگو

توتولد چیزی نگفتم امروزم گفتم معلوم نبود کجا بودی با کی بودی شب تولدت فقط گفت تهمت نزن ولی نگفت کجا بود

توتولد چیزی نگفتم امروزم گفتم معلوم نبود کجا بودی با کی بودی شب تولدت فقط گفت تهمت نزن ولی نگفت کجا ...

با محبت ازش بپرس 

بگو نگرانت شدم بگو برام مهمی که میپرسم 

یه جوری نپرس که فکر کنه بهش شک داری  

مرسی خداجونم❤