2777
2789
عنوان

قند بارداري

56 بازدید | 15 پست

من ازمايش دادم الان چند روزه رعايت شديد ميكنم 

ولي نميدونم چرا قندش بالاست

دكترم هنوز وقت نداده كه برم پيشش يه هفته ديگه مونده

كسي هست بدونه چكار كنم بهتره ؟ 

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

منم تو بارداری قندم بالا بود دیگه دکتر گفت رعایت کن...رعایت کردم قرص متفورمین ۵۰۰هم می‌خوردم خودم دستگاه قند خون گرفتم تو خونه قندمو چک میکردم صبح ظهر شب...عزیزم مهمه حتما رعایت و قندت چک کن.

دخترم زندگیمه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنده قندت

ناشتا ١١٠

يه ساعت بعد ٢٣٤

دو ساعت ٢٢٠

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
منم تو بارداری قندم بالا بود دیگه دکتر گفت رعایت کن...رعایت کردم قرص متفورمین ۵۰۰هم می‌خوردم خودم دس ...

براي شما چند بود 

متفورمين رو چقدر استفاده ميكردي؟

ناشتا ١١٠ يه ساعت بعد ٢٣٤ دو ساعت ٢٢٠ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی باید رعایت کنی سعی کن از نون سنگگ بجای لواش استفاده کنی برنج و ماکارانی کمتر بخوری باید بری دکتر غدد قرص بده بهت احتمالا

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
منم تو بارداری قندم بالا بود دیگه دکتر گفت رعایت کن...رعایت کردم قرص متفورمین ۵۰۰هم می‌خوردم خودم دس ...

رفتين دكتر غدد؟؟

من رقت گرفتم برم ولي هنوز نوبتم نشده

خیلی باید رعایت کنی سعی کن از نون سنگگ بجای لواش استفاده کنی برنج و ماکارانی کمتر بخوری باید بری دکت ...

اره نون جو ميخورم از وقتي فهميدم 

شيرينيجات و برنج هم حذفه

ولي بازم نيومده پايين 

وقت گرفتم هنوز نوبتم نشده 

اره نون جو ميخورم از وقتي فهميدم  شيرينيجات و برنج هم حذفه ولي بازم نيومده پايين  وقت گ ...

رعایت کنی کم کم میاد پایین ایشالا ک درست میشه عزیزم

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧

ايشالللله

دعا كن واسم

شما كي ني نيت به دنيا مياد ؟؟؟

رفتين دكتر غدد؟؟ من رقت گرفتم برم ولي هنوز نوبتم نشده

اره رفتم. دکتر غدد که گفت صبح ناشتا قندتو چک کن...2ساعت بعد صبحانه نهار شام هم قندتو چک کن و بنویس.

دخترم زندگیمه❤️

دوستم دو قلو داشت قند بارداری گرفت میگفت هر روز کدو میخوردم تو ماست ،به عنوان غذا ،،،میگفت قندمو اینجوری کنترل کردم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اره رفتم. دکتر غدد که گفت صبح ناشتا قندتو چک کن...2ساعت بعد صبحانه نهار شام هم قندتو چک کن و بنویس.

قرص يا إنسولين هم داد يا با تغذيه كنترل كردين؟؟

دوستم دو قلو داشت قند بارداری گرفت میگفت هر روز کدو میخوردم تو ماست ،به عنوان غذا ،،،میگفت قندمو این ...

ميخورم ولي هنوز نيومده پايين