2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😅😄😄

66 بازدید | 16 پست

باورم نمیشه عکس رنگی گرفتم هی تاپیک میزنم😂🤣

اینقدر که اینجا ادمو ترسوندن که وای دردش وحشتناکه از درد غش میکنی جیغ میزنی داد میزنی بالا میاری تبدیل شده بود به یک کابوس وحشتناک برام.یکسال بافکر وخیالش زندگی کردم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

خداروشکر ولی برامن انصافا خیلی درد داشت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ولی برامن انصافا خیلی درد داشت

جدی؟من هیچ دردی حس نکردم.قبلش داشتم سکته میکردم😅

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
جدی؟من هیچ دردی حس نکردم.قبلش داشتم سکته میکردم😅

اره اونم فقط وقتی که ماده حاجب رو تزریق میکرد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خب یه سری تحملشون کمه تقصیر خودشونم نیست....رو مساعل دیگه تحمل بالا تری دارن منم تا به حال نگ ...

درسته بدنها متفاوته .ولی واقعا بعضیا غول ساخته بودن ازش

اره اونم فقط وقتی که ماده حاجب رو تزریق میکرد

اون لحظه من حس پریودی بهم دست داد ولی زود رفع شد خیلی کم اون حسو داشتم

اون لحظه من حس پریودی بهم دست داد ولی زود رفع شد خیلی کم اون حسو داشتم

انشالله بسلامتی عزیزم

کیا با ازمایش منفی باردار بودن ؟؟؟

امکانش هست گلم بعضیا دیر بتاشون میره بالا.روز چندم ازمایش دادی