2777
2789
عنوان

فولیکولم ۹

310 بازدید | 21 پست

دوستان من بعد شش ماه خوردن متفورمین و قرص جلوگیری ماه پیش دکترم گفت لتروزول بخور و امپول هاش ام جی بزن پریودشدی روز یازدهم بیا پیشم...امروز رفتم پیشش گفت فولیکولات ۹ هستن ضخامت اندومتر و رحمم طبیعیه گفت فولیکولات خیلی کوچیکن و باردار نمیشی باید ادامه بدی درمانتو...خیلی ناامیدم حالم گرفته س...کسی بوده با فولیکول ۹ باردارشده باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما امتحان میکنم ممنون از راهنماییتون

من خودم انجام دادم ماه اول ۱۹ این ماه ۲۴ بود شبی هم ۳تا فقط لتروزل خوردم اگه خدا بخواد شدنیه 

امتحانش هیچ ضرری نداره❤

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
ببخشید نیازی نیست که امپولی بزنم برای ازادسازی؟ شماهمینجوری باردارشدی؟

من نمی‌دونم دکترت باید تشخیص بده شرایط هرکسی متفاوته 

به من لتروزول و کلومفین داد بعد گفت اگه نشدی دفعه بعد آمپول بزن که به آمپول نکشید باردار شدم انشاالله به زودی خدا یه نی نی سالم بهت بده.

من نمی‌دونم دکترت باید تشخیص بده شرایط هرکسی متفاوته  به من لتروزول و کلومفین داد بعد گفت اگه ...

من هم قرص متفورمین و لتروزول و جلوگیری و امپول استفاده کردم اما امروز کلا ناامیدم کرد... توکلم فقط به بالاییه😔

نه عزیزم فقط هاش ام جی زدم که دکترم امروز گفت بدردنخوره ودیگه چیزی نگفت که ازادسازی بزن

انشالله ماه بعد حتما از ۵ پریودت شروع کن پیازم زرد باشه چون هورمونش زنونس برو دربارش سرچ کن دقیق تره

من هم قرص متفورمین و لتروزول و جلوگیری و امپول استفاده کردم اما امروز کلا ناامیدم کرد... توکلم فقط ب ...

اصلا ناامید نباش خدابزرگه ❤🌹 منم با فولیکول خوب فعلا جواب نگرفتم خدا دامنت روسبزکنه

انشالله ماه بعد حتما از ۵ پریودت شروع کن پیازم زرد باشه چون هورمونش زنونس برو دربارش سرچ کن دقیق تره

ممنونم‌گلم حتماامتحانش میکنم..دیگه ناامیدشدم...pcoهم بودم که بهترشدم تازگی