2777
2789
عنوان

تورو خدا برام از ته دل دعا کنید

6 بازدید | 9 پست

تازه یه کم مشکلاتم کم شده بود داشتم رنگ ارامش می دیدم بعد چند سال دوباره شروع شده غم و غصه و خود خوری تورو خدا دعام کنید الهی همه مشکلاتتون حل بشه

اللللللهیی خدا کمکت کنه 

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

ایشالا که مشکلت حل بشه عزیزم  تو خونه ی همه هست مشکلات تو خونه ی ما ام خیلی وقته هست ولی امیدتو از دست نده آدما با امید زندن خودتو بزن به بی خیالی من که دیگه خودمو زدم به بی خیالی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی بچه ها یه پیجی پیدا کردم برای تازه عروسا برای اجاق گازو هود تخفیف تپل میده از دستش ندین گفتم که تو این گرونی شاید کسی خواست اجاق گاز بخره این پیجه تخفیف میده @rostami.centerhome

ایشالا که مشکلت حل بشه عزیزم  تو خونه ی همه هست مشکلات تو خونه ی ما ام خیلی وقته هست ولی امیدتو ...

از دست ادمهای بی ملاحضه نمیدونم چکار کنم خسته شدم بریدم 😭😭😭😭۵ساله تازه چند ماهه حالم یه کم خوب بود باز شروع شده نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم نمیذارن راحت زندگی کنیم 

از دست ادمهای بی ملاحضه نمیدونم چکار کنم خسته شدم بریدم 😭😭😭😭۵ساله تازه چند ماهه حالم یه کم خوب ب ...

اگه از این رابطه های الکی ول کنش بابا ارزش نداره به خدا 

ولی آدم بی ملاحظه ام زیاااده اطرافه ما ام کم نیست 

ولی تنت سلامت باشه حرص نده به خودت چون این جوری سلامتیت از بین میره