2821
2789

باید لاغر کنی پیاده روی داشته باشی رو سرت چند وقت یه بار حنا بزاری کلی عرقیاتو چیزای گرم بخوری حجامت کنی بادکش کنی و .... همه اینا باید اصولی و زیر نظر دکتر طب سنتی باشه اینجوری منظم تر میشی،ولی با دارو واسه من مصنوعی بود پریام همراه با لک بینی و فقطم با دارو بود که به نظرم با طب سنتی جوابش خیلی بهتره تا دارو

باید لاغر کنی پیاده روی داشته باشی رو سرت چند وقت یه بار حنا بزاری کلی عرقیاتو چیزای گرم بخوری حجامت ...

اخه من لاغرم بادکشم میندارم دیگ دمنوش اینا هم میخورم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سونو لگنی نوشت برای دیدن تخمدان و رحم و وضعیتش،یه آزمایش خون که روز سوم پری میدن واسه هورمونهاست، ...

اره من تاحالا ب سونو اینا نرفتم دمنوش تینا بخورم ینی؟

عزیزم اپل باید سونو و آزمایش بدی ببینی مشمل از کجلست ،منم لاغر بودم و کلی هم راه میرفتم،ولی گفتم تو دوران پری حموم نرم اصلا،بادکش و حنا گذاشتن روی سر ترکیب سه عرق آویشن رازیانه و بومادران ،یه سری دارو دیگهحتی حجامت

تو دکتر رفتی؟علایم تو چیه مث منی؟

من یک بار دکتر رفتم سنو دادم کیست داشتم دارو خوردم خوب شدم اما درد زمان پریودی رو همیشه دارم. حالت تهوع داشتم سر درد پا درد کمر درد دل درد غذا نمیتونستم بخورم و همه این ها معمولا از یک هفته قبل شروع میشد به حدی ک فقط دلم میخواست گریه کنم و جیغ بزنم تو هر مهمونی و جمعی بودم همه میدونستن حالم بده🥴 اما جدیدا یه چای نبات و دارچین و لیمو میخورم زودی دردم اروم میشه قبلا فقط ژلوفن میخوردم خیلی بد بود 

2790
2823
2791
2779
2792