2789
عنوان

خواستگار

71 بازدید | 28 پست

سلام خواستگار اومده برام خواستم نظر شما رو هم بدونم

مشخصات آقای خواستگار:کارمند بانک ۳۲سالشه محل زندگی هم از شهر ما دور هست و تو یه آپارتمان با مادرش و برادراش هست که دوتا برادر داره که ازدواج کردن و ماشین هم داره با محصل بودنم مشکلی نداره اهل نماز و روزه ام هست از منم توقع داره اهلش باشم روی پوشش هم حساسه

مشخصات خودم:۱۷ سالمه پدرم هم چندسالی هست فوت شده قبلا نامزد داشتم که به هم خورده اهل نماز و روزه ام نیستم هر از گاهی چی بشه وضع مالی هم پایین تر از متوسط هست

بنظر خودت میتونی یه زندگی رو اداره کنی؟

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه اهل پیشرفتی قبول نکن اگه نیستی قبول کن

ای یاور انکه یاوری نداردمرسی که هستی خدا جونم♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

توقع نماز روزه به خواستگار ربطی نداره

بگو تواعتقادات من دخالت نکن 

پوشش هم حساسه تاچه حد باید اینوبدونی

همسرمن میگفت مانتوجلوبازنپوش نمیپوشم اوکی ام

ولی برای یکی دیگه میشه محدودیت یا لاک زدن و... مشخص کنه

بامادرشوهر باید زندگی کنی؟

یاخونه جدامیگیره

توقع نماز روزه به خواستگار ربطی نداره بگو تواعتقادات من دخالت نکن  پوشش هم حساسه تاچه حد باید ...

اونم در حد مانتو جلو بازه منم یه مقدار با قسمت اینکه باید نماز بخونی و روزه بگیری و فلان کنی و بیسار کنی مشکل داشتم