2777
2789
عنوان

خواستگار

71 بازدید | 28 پست

سلام خواستگار اومده برام خواستم نظر شما رو هم بدونم

مشخصات آقای خواستگار:کارمند بانک ۳۲سالشه محل زندگی هم از شهر ما دور هست و تو یه آپارتمان با مادرش و برادراش هست که دوتا برادر داره که ازدواج کردن و ماشین هم داره با محصل بودنم مشکلی نداره اهل نماز و روزه ام هست از منم توقع داره اهلش باشم روی پوشش هم حساسه

مشخصات خودم:۱۷ سالمه پدرم هم چندسالی هست فوت شده قبلا نامزد داشتم که به هم خورده اهل نماز و روزه ام نیستم هر از گاهی چی بشه وضع مالی هم پایین تر از متوسط هست

بنظر خودت میتونی یه زندگی رو اداره کنی؟

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اهل پیشرفتی قبول نکن اگه نیستی قبول کن

ای یاور انکه یاوری نداردمرسی که هستی خدا جونم♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

توقع نماز روزه به خواستگار ربطی نداره

بگو تواعتقادات من دخالت نکن 

پوشش هم حساسه تاچه حد باید اینوبدونی

همسرمن میگفت مانتوجلوبازنپوش نمیپوشم اوکی ام

ولی برای یکی دیگه میشه محدودیت یا لاک زدن و... مشخص کنه

بامادرشوهر باید زندگی کنی؟

یاخونه جدامیگیره

توقع نماز روزه به خواستگار ربطی نداره بگو تواعتقادات من دخالت نکن  پوشش هم حساسه تاچه حد باید ...

اونم در حد مانتو جلو بازه منم یه مقدار با قسمت اینکه باید نماز بخونی و روزه بگیری و فلان کنی و بیسار کنی مشکل داشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز