2777
2789
عنوان

ترو خدا کمکم کنید😭😭

27 بازدید | 7 پست

اولین باره دارم تاپیک میزنم لطفا اگه میزی میدونید بگید

من ۳ سال پیش هم این اتفاق برام افتاد بعد از فوت پدرم 

۳ هفته پیش عموم فوت کرد اونجا دخترش خیلی جیغ و داد کرد من یاد خودم افتادم 

البته هوا هم خیلی سرد بود 

از فرداش دوباره سردرد گرفتم و هر ۵ ۶ روز یه بار تکرار میشه یعنی تومور مغزی دارم؟😭😭

علائمم اینه که 

سمت راست صورتم گوشم و وسط پیشونیم درد داره انگار دارن محکم میکوبن تو سرم خیلی کم اولش ضربان داره بعدش نداره فقط درده 

یدونه استامینوفن میخورم 

هر سری ۹ ونیم صبح میگیره تا ۱۱ ۱۲ خوب میشه 

بعدش فقط یکم بیحالم 

ترو خدا بگید تو نت سرچ کردم گفت تومور داری 

دارم دیوونه میشم

میگرن عود کرده

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

هر دردی توی دنیا وجود داره عصبیه خودتو آروم کن

تومور که اینجوری نیس عزیزم

خدا رحمت کنه🖤

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.