2777
2789
عنوان

رنگ فانتزی

123 بازدید | 17 پست

سلام، من میخوام برم آرایشگاه که ساقه ی موهامو دکلره کنه و رنگ فانتزی بذارم، بعد این رنگ فانتزیا منظورم این مدلای قرمز و آبی و ایناست چه قدر میمونه؟ و وقتی رفت خودم میتونم باز رنگش کنم با همون رنگای فانتزی؟
کسی تجربه شو داره؟

من همین الان رو سرمه کلا یه ماه میمونه بستگی داره هربار بری حموم بشوریش یه درجه روشن میشه تا زمانی ک کلا پاک شه مال من از قرمز اتیشی الان به صورتی روشن رسیده 

اره اگه زیرش دکلره باشه میتونه خودت تو خونه دوباره رنگ کنی چون اکسیدان نمیخاد 

golesham سابق تعلیقی ام عضویت خودت مبارک  لطفاباقدزیر۱۸۰بدنسازنشیدشهرپرشده از مربعهای1×1    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا دوهفته موند رو موهام  آره میشه دوباره همون رنگو بزنی

پس یعنی راحته؟ دردسر نداره؟

فقط همون رنگ یا رنگای دیگه هم میشه؟
رنگش مثل رنگای عادیه؟ اکسیدان و اینا میخواد؟ اخه شامپو رنگ هم هست

من همین الان رو سرمه کلا یه ماه میمونه بستگی داره هربار بری حموم بشوریش یه درجه روشن میشه تا زمانی ک ...

عه چه جالب اکسیدان نمیخواد! یعنی همینطوری رنگو بزنم به موهام مقدارش مهم نیست؟
بعد مثلا الان شما قرمز کردی الان آبی بذاری خوب درمیاد؟ یا باید کلا همون قرمز باشه؟
به بالش و حوله رنگ پس نمیده؟

عه چه جالب اکسیدان نمیخواد! یعنی همینطوری رنگو بزنم به موهام مقدارش مهم نیست؟ بعد مثلا الان شما قرمز ...

همون بار اول حولت کامل رنگی میشه ولی دفعات بعدی نه 

فرق نداره هررنگی باشه دفعه بعد میتونی عوض کنی چون خیلی کمرنگ میشه مثه به پایه دکلره ت میرسه 

نح رنگای فانتزی هیچ کدوم اکسیدان نمیخاد خود رنگو به مقداری ک موهات رنگ بگیره با فرچه میزنی رو مو بعد ۱۵تا ۲۰دقیقه نگا کن اگه رنگ گرفته برو بشور 

golesham سابق تعلیقی ام عضویت خودت مبارک  لطفاباقدزیر۱۸۰بدنسازنشیدشهرپرشده از مربعهای1×1    
اهاا شت  یعنی راهی نیست من موهامو بدون دکلره در حد یکی دو روز رنگ کنم ؟

منم تا حالا رنگ نکردم، چرا قهوه ای اینا میتونی بکنی ولی فانتزی نه، موهات چه رنگیه؟