2777
2789
عنوان

گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 26 پست
وای     حالا بابای من کلی طرفداری میکرد مامانم غر میزد . یه سری برنج گذاشتم به داداشم گفت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا حفظشون‌کنه عزیزم 

برنج دودی عااااالی بود 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خدا حفظشون‌کنه عزیزم  برنج دودی عااااالی بود 🤣🤣🤣

اره برنج دودی معروف شد تو خونوادمون به لطف داداشم  
  خدا پدر و مادر شمارو هم‌حفظ کنه انشالله

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلطان غمم مادر

بنده خدا مزه مزه نکرده فقط قورت داده

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
قورت دادنش هم سخت بود من بزور قورت دادم 😂😂

⁦🤦🏻‍♀️⁩😂😂😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز