2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

87 بازدید | 8 پست

سلام دوستان بچه ها من دیشب با همسرم بحثم شد سر اینکه 4ساله مادرشوهرم از پدرشوهر جدا زندگی میکنه الان ما تو طبقه بالای پدرشوهرم هستیم نصف مغازه ای که پایین خونمون هست هم پدرشوهرم داده به شوهرم کار کنه الان تو این 4سال ناهار شام و خرید هرچی میکنیم نصف شو میدیم پدرشوهرم پدرشوهرم ماهی 15 میلیون درامد داره ولی ما واسه خودش نه خرید میکنه نه آشپزی 3.4ماه یه بار یا بیشتر گوشت و مرغی میگیره من یه پسر 1 سال و نیمه هم دارم واقعا سخته برام و واقعا خسته شدم از اینکه ما باید برای پدرشوهرم و مادر پدرشوهرم غذا درست کنم و اینکه شوهرم میگه اگه اینکارو نکنیم اذیتمون میکنه از همه بیشتر این حرف منو اذیت میکنه من بهترین شوهر دنیارو دارم از همه لحاظ ولی الان این مشکل بینمون پیش اومده میگه ما باید اینکارارو کنیم که من حرف داشته باشم واسه گفتن و از این حرفا دیشب بهش گفتم واقعا خسته شدم دوس دارم فقط واسه خودمون آشپزی کنم بعد اینکه از غذا هم ایراد میگیرن همش غر و تیکه و از اینکارا شوهرم صب پیام داده که من دیگه این زندگی رو نمیخوام فکری به حال خودت بکن که کجا میخوای بری

ای خدا لعنت کنه این دنیارو ک اینقد بی رحمه

با هزار امید بری خونه بخت اخرسرم باید کلفتی کنی برا ننه بابا شوهر نکردی هم بزنه تو سرت بگه برو طلاق بگیر

شوهرت اصلا ادم خوبی نیستی وگرنه از رو پدر مادرش نباید اینطور بگه مگ فقط ننه اون بچه زاییده مادر تو نزاییده بزرگ نکرده پس شوهرتم بره کلفتی اونارو کنه

ای خدا لعنت کنه این دنیارو ک اینقد بی رحمه با هزار امید بری خونه بخت اخرسرم باید کلفتی کنی برا ننه ...

شوهرم آدمیه که با اینکه با مامانم بده و ازش ناراحت برنج خریده برده به اونم 5کیلو داده و واسه خانواده ام خیلی کارا کرده الان میگه من همیشه تورو جلو خانوادت بردم بالا ولی تو منو داری میزنی زمین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به شوهرت بگو 

کاش لیاقت داشتی میتونستی

یه زندگی مستقل برامون درست کنی

نه این که منت بابات رو سرتو باشه

و من اشپز خونشون باشم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
ای خدا لعنت کنه این دنیارو ک اینقد بی رحمه با هزار امید بری خونه بخت اخرسرم باید کلفتی کنی برا ننه ...

دیشب گریه کرد گفت دلمو شکوندی من این همه کار برات کردم تو همین یه کارو برای من میکنی و منت میزاری سرم 

به شوهرت بگو  کاش لیاقت داشتی میتونستی یه زندگی مستقل برامون درست کنی نه این که منت بابات رو ...

میدونی من دهنم بستس چون بابام جهزیه بهمون نداد و شوهرم جهزیه رو خرید و مجبور شدیم بیایم اینجا شوهرم همیشه پشتم بوده و واقعا دوسم داره ولی منم خسته شدم 4ساله که دارم میشورم و میپزم چه بد چه خوب من جوره دیگه نتونستم کارایی که برای خانوادم کرده رو جبران کنم ولس 4 سالم کم نیست من تا روز زایمانم واسه اینا غذا پختم بردم براشون