2777
2789
مگه هوا چطوره اینجا که یکهو آفتاب میاد دوباره یخ یخ میشه دارم یخ میزنم ووووییییی

اینجا آسمون ابری میشه طوری که حال هوا بارون میگیره پنجره رو میزاریم باز بعد یهو بدون اینکه بارون بباره آفتاب در میاد یه ضد حال میشه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا  البته عذر شما که پذیرفته ست پیش خدا شما خودت الان خیلی پیش خدا عزیزی حتما شما هم برای من ...

نه واقعا جای بهانه ای برام نیست 

سلامت باشی گلم

چشم حتما انشاءالله با نمرات بالا این سال تحصیلی رو سپری کنی

اللهم عجل لولیک الفرج
وای من که عاشق شمالم 

ما جنوبیم اه دیگه خسته شدیم از این آب هوا 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اما شهرا شمالی برف میزنه حال میده جلو بخاری بخوابی

من کلا پاییز و زمستونا نمیتونم بعد ظهر بخوابم وقتی بارون میاد دلم میگیره 

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد. 
نه واقعا جای بهانه ای برام نیست  سلامت باشی گلم چشم حتما انشاءالله با نمرات بالا این سال تحصی ...

درسته بالاخره .... مرسی ممنونم منم امیدوارم این دوران به بهترین شکل سپری کنید مادر شدن خیلی خوبه 😭😭😭😭😭

من کلا پاییز و زمستونا نمیتونم بعد ظهر بخوابم وقتی بارون میاد دلم میگیره 

اگه بارون بزنه که خیلی خوبه اینجا همین بارونم نمیزنه

در یک زمان سه جا زندگی میکنید ؟😂😂

اره خوب مگه عجیبه خونه داریم اهواز به خاطر کار شوهرم اومدیم آبادان