2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چه حس قشنگی استرس دور کن برای فرشته ت خوب نیست مدیتیشن کن یا اهنگ آروم گوش بده سعی کن حال خودتو ...

فدات میخوام برم نماز و قرآن بخونم یکی دو روزه نماز نخوندم حس خوبی ندارم 

اللهم عجل لولیک الفرج
هیهیهیهی چه جالب من که امروز مث چی ظهر خوابیدم 

اینجا از بس هوا قاراش میشه ادم برزخه نمیتونه بخوابه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
فدات میخوام برم نماز و قرآن بخونم یکی دو روزه نماز نخوندم حس خوبی ندارم 

منم یکی دوروزه نماز نخوندم خیلی از دست خودم ناراحتم خیلی خوبه که به نماز قرآن پناه میبری خدا خودش از خودت و فرشته کوچولوت محافظت میکنه

منم یکی دوروزه نماز نخوندم خیلی از دست خودم ناراحتم خیلی خوبه که به نماز قرآن پناه میبری خدا خودش از ...

آره آدم عذاب وجدان میگیره که برا خالقش یه نماز ساده رو به جا نمیاره

انشاءالله

برام دعا کن عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج
منم نمیتونم

اما شهرا شمالی برف میزنه حال میده جلو بخاری بخوابی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
آره آدم عذاب وجدان میگیره که برا خالقش یه نماز ساده رو به جا نمیاره انشاءالله برام دعا کن عزیزم

دقیقا  البته عذر شما که پذیرفته ست پیش خدا شما خودت الان خیلی پیش خدا عزیزی حتما شما هم برای من دعا کنید امتحانام شروع شده