2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز تهیشو مبگی

والا من اینطوری میپزم مدلهای مختلفی داره 

ران مرغ کامل و ادویه و نمک میزنم میچینم کف ماهی تابه با کمی کره درشو میزارم با شعله کم میزارم بپزه اول اب میندازه که با همون اب کامل داخلش میپزه بعد که ابش خشک شد درشو برمیداریم که طلایی بشه بعد برش میگردونیم و اون طرفشم طلایی شد با رب انار نوش جان کنین 

نشنیدم تالا .کامل بگو طرز تهیشو

با گوشت چرخ کرده،مثل مواد ماکارونی درست کن،بریز کف ظرف.روش قارچ خورد شده بزار و سس بشامل بریز.

از اونور سیب زمینی آبپز کن و با چنگال له کن و آویشن و نمک و پاپریکا و کره بزن و مخلوط کن.بعد قلقلی کن و بچین توی همون ظرفی گوشت رو ریخته بودی.در آخر پنیر پیتزا بریز و بذار تو فر

با گوشت چرخ کرده،مثل مواد ماکارونی درست کن،بریز کف ظرف.روش قارچ خورد شده بزار و سس بشامل بریز. از ا ...

ممنون.سس بشامل اول شیر میریزی تو ظرف یا اول ارد رو تفت میدی بعد شیر اضافه میکنی؟

نسبت شیر و ارد رو هم بگو

ممنون.سس بشامل اول شیر میریزی تو ظرف یا اول ارد رو تفت میدی بعد شیر اضافه میکنی؟ نسبت شیر و ارد رو ...

اول دوقاشق آرد رو با روغن یا کره تفت میدم،بعد یک لیوان شیر میریزم با نمک و فلفل سیاه،وقتی به قلقل افتاد و به غلظت مناسب رسید خاموش میکنم

اول دوقاشق آرد رو با روغن یا کره تفت میدم،بعد یک لیوان شیر میریزم با نمک و فلفل سیاه،وقتی به قلقل اف ...

اخه من دوفاشق ارد که میزنم بعد یه لیوان شیر کامل جذب اردا میشه.اصلا شل نمیشه که بخواد قل بزنه