باید برای خونه ام کابینت انتخاب کنم، جنسش که هایگلس هست ولی رنگش رو بین طوسی و عسلی مردد هستم. که با سفید ترکیب بشه. کدوم رنگ بهتره. دیگه اینکه فضای اپن حالت میز داشته باشه یا نه کلا کابینت باشه. چون قراره یک میز صبحانه خوری کوچولو انتهای کابینت در بیاره. در مورد اینم مردد هستم فک میکنم شاید زیاد قشنگ نشه. اگه جدیدا کابینت کردین لطفا عکسشو برام بفرستین
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وسایل کوچیکم که فرسوده هستن و هر کدوم یک رنگ ولی لباسشویی و یخچالم سفید. فر مشکی
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
به نظر من جزیره بزن اپن قدیمی شده. رنگ و جنس منم حیرونم کاش یکی منم راهنمایی کنه. هرجنسی که انتخاب میکنم میرم خونه اونایی که نصب کردن میپرسم و میبینم یا ناراضین و یا بدل خودم نمیشینه
مبارک باشه طوسی خیلی کمرنگ شیکه البته خود من میخام تمام سفید باشه حتما بهشون بگو کف تا ...
اتفاقا گفتم حتما تا سقف میخوام. امروز سازنده داشت می گفت تا سقف خوب نیست که قبول نکردم. ولی اینکه پایه نخوره، پس چطور باشه؟ مدلای قدیمی یک تکه چوب جلوی پایه ها بود اونطوری یعنی؟ قیمتشم نمیدونم. با سازنده هست
به نظر من جزیره بزن اپن قدیمی شده. رنگ و جنس منم حیرونم کاش یکی منم راهنمایی کنه. هرجنسی که انتخاب م ...
اپن با جزیره چه فرقی داره؟ منم گفتم بهش جزیره. فکر میکردم دوتاشون یکی هستن
این تا سقف نیست ولی پایینشو ببین اینجوری باشه دیگه جارو و...نمیخاد
آها فهمیدم. مرسی عزیزم
سلام وقت خوش دوستان. شاید شما هم تجربه کرده باشید. همیشه پیدا کردن تولیدی معتبر و قابل اعتماد کابینت یاخرید یراق آلات کابینت مانند جک کابینت و خرید سنگ اپن آشپزخانه ، سنگ اسلب و هود آشپزخانه از فروشگاه هایی که معتبر باشد کمی سخت است.سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است. اگر دوست داشتید یه سری به سایتش بزنید.