2789
میتونی شبا سفارش بگیری بعد از ۶ هر وقت تو گوشی هستی کار کن اینجوری برای دیدن بچه هات خیلی خوبه

خب شما کانالی ومیشناسین معرفی کنین من خیلی سردرنمیارم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
خب شما کانالی ومیشناسین معرفی کنین من خیلی سردرنمیارم

حتما میگردم برات عزیزم فقط خدا کنه جوری بشه که بیشتر بچه هاتو ببینی من هر کاری بتونم میکنم

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتما میگردم برات عزیزم فقط خدا کنه جوری بشه که بیشتر بچه هاتو ببینی من هر کاری بتونم میکنم

الهی قربونت برم بحق این اذان به خواستهات برسی مهربون

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

فداتبشم خواهری  همچنین

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

تو خصوصی بهت پیام دادم اگه میشه چک کن

شماچرا جداشدید اخه

هزارتا دلیل مختلف تهش وبکم بی معرفت ونامردبود

اگر روزی به شما خیانت شد ؛

حق ندارید خودتان را سرزنش کنید !

این اشتباه و ضعفِ فردِ مقابل شما بوده و هیچ توجیهی ، برایش منطقی نیست ...

اشتباه نکنید !

حتی اگر شما زشت ترین و بد اخلاق ترین آدمِ روی این سیاره هم باشید ؛

هیچ کس حق ندارد با این بهانه ها تحقیرتان کرده یا به شما خیانت کند ...

تنها حقی که می شود به این قبیل افراد داد ، این است که ؛

اگر در کنار شما حالشان خوب نیست ، بساطشان را جمع کنند و بروند ...

اما حق ندارند بمانند ، نقاب بزنند و با خیالِ راحت خیانت کنند ...

هرگز گناهِ دیگران را به پایِ ایراداتِ احتمالیِ خود نگذارید ...

شاید اگر همه در این خصوص محکم بودیم و خیانت را یک طرفه می دیدیم ، هیچ کس دلش به توجیه و فرافکنی خوش نمی شد ...

و شاید کمتر ، شاهدِ این هنجارشکنیِ غیر انسانی بودیم ...

خدا هرچه زودتر مرگ بعضی آدم هارو برسونه .چقدر راحت ظلم میکنن احمق های بیشعور.😤😤فقط و فقط به خاطر هوس و رضایت خودشون .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز