2777
2789

خودم دانشجومعلمم الان 2800 میگیرم

اما دبیری هستم. حقوق ابتداییا هم باید همینقد باشه

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوندی واسه فرهنگیان؟

اره

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
خودم دانشجومعلمم الان 2800 میگیرم اما دبیری هستم. حقوق ابتداییا هم باید همینقد باشه

عزیزم ببخشید میشه بدونم چه سالی قبول شدین و اگه اسکالی نداره تراز یا رتبه چون ثابت نیست منم میخام قبول بشم هیچ ذهنیتی ازینکه باید چقد بخونم تا بتونم ندارم میشه راهنمایی کنین🙏

ببخشید که میپرسم شما رتبه تون چند بود؟ و اینکه منطقه چند بودین؟

منطقه 3 هستم. رتبم هزار و خرده

عزیزم ببخشید میشه بدونم چه سالی قبول شدین و اگه اسکالی نداره تراز یا رتبه چون ثابت نیست منم میخام قب ...

من سال 99 قبول شدم

رتبم هزار و خرده ترازم 9200 اگ اشتبا نکنم

درصدام:

دینی 76

اقتصاد 86

روانشناسی 100

جامعه شناسی 90

فلسفه منطق 30

فارسی 30

علوم و فنون ادبی 30

عربی تخصصی 93

عربی عمومی 50

ریاضی زبان تاریخ نزدم. بزرگترین اشتباهم نزدن تاریخ جغرافیا بود چون نرسیدم دوره کنم و همش یادم رفت وگزن رتبم زیر هزار میشد

آهان🌸ممنون بعد شما دبیری قبول شدین یا ابتدایی؟

دبیری عزیزم❤

من چون مصاحبه م خیلی عالی بود برای دبیری قبولم کردن