اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤
اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤
خودم دانشجومعلمم الان 2800 میگیرم اما دبیری هستم. حقوق ابتداییا هم باید همینقد باشه
عزیزم ببخشید میشه بدونم چه سالی قبول شدین و اگه اسکالی نداره تراز یا رتبه چون ثابت نیست منم میخام قبول بشم هیچ ذهنیتی ازینکه باید چقد بخونم تا بتونم ندارم میشه راهنمایی کنین🙏
ببخشید که میپرسم شما رتبه تون چند بود؟ و اینکه منطقه چند بودین؟
منطقه 3 هستم. رتبم هزار و خرده
عزیزم ببخشید میشه بدونم چه سالی قبول شدین و اگه اسکالی نداره تراز یا رتبه چون ثابت نیست منم میخام قب ...
من سال 99 قبول شدم
رتبم هزار و خرده ترازم 9200 اگ اشتبا نکنم
درصدام:
دینی 76
اقتصاد 86
روانشناسی 100
جامعه شناسی 90
فلسفه منطق 30
فارسی 30
علوم و فنون ادبی 30
عربی تخصصی 93
عربی عمومی 50
ریاضی زبان تاریخ نزدم. بزرگترین اشتباهم نزدن تاریخ جغرافیا بود چون نرسیدم دوره کنم و همش یادم رفت وگزن رتبم زیر هزار میشد
من چون مصاحبه م خیلی عالی بود برای دبیری قبولم کردن