2777
2789
یعنی بیارمش تو سینک ابکشش کنم؟

اره یه سبد بزار توی سینگ و برنج و اب رو بریز توش . دونه های ابکشت باید ریز باشه ها . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنجتو از قبل خیس کردی دیگه 

ی قابلمه داخلش اب بریز  بزار جوش بیاد بعد داخلش نمک بریز جوش که اومد برنجتو بریز داخلش و منتظر باش تا برنجات یکم قل بخوره چندباری امتحان کن بردار اگه داخل انگشتت گرفتی و نرم شد بردار و ابکش کن و بزار دم بکشه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
برنج دمی میخوام درست کنم ولی بلد نیستم بگید چجوریه؟

بهترین کار برای شما که تجربه نداری اینکه از پیمانه استفاده کنی با هر پیمانه ای که برنج بر می داری با همون آب بریز

مثلا سه پیمانه بر می داری 4 پیمانه آب بریز ...نمک بریز بچش تا شور نباشه روی شعله زیاد بزاذ آب که جوش اومد شعله رو روی متوسط بزار آبش که کلا گرفته شد برنج روی یکبار زیر و رو کن و یک قاشق روغن بریز و شعله رو کم کن تا دم بکشه تمام

نه کته نباشه

خب برنجو بشور توش اب بریز با نمک  درشو بزار بنونه ده دقیقه وفتی ک ب جوش اومد درشو بردار هم بزن ببین نرم شده یا نه 

یدونه وردا نصف کن با دندون باید وسطش سفید باشه  

بعد بردار بریز تو ابکش ابش بره

قابلمه بزار داغ شه توش دوقاشق روغن بریز با ی کوچولو زرد چوبه بعد بیار رو سینک برنجتو بریز توش و درشو بذار  شعله رو زیاد کن دو دقیقه ک بخار بزنه بعدش کم کم کن ک دم بکشه 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
نمیشه ابکش نکنم همینجوری در بزارم سرش؟

یعنی کته ؟ یا ابکش رو روی سر  قابلمه بزاری ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
برنج ده دیقه خیس بخوره کافیه؟

اگر عجله داری خیس نخورده هم میشه فقط بشورش . زمان قلش و اب جوشش باید بیشتر باشه 

نمیشه ابکش نکنم همینجوری در بزارم سرش؟

آبکش راحتتره چون دفعه اولتم هس دمی رواگ آبش کم وزیادبشه یاشفته میشه برنجت یاخام

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

برنجو یه ربع بزار توی یه قابلمه به اندازه یک و نیم بند آب بریز توش تا خیس بخوره

بعد ابشو خالی کن به اندازه یک و نیم بند دوباره اب بریز بزار رو گاز 

بعد ۲۰ دقیقه برنجت دم میکشه و امادست

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️

برنجو تفت بده؟ 🥴

اره😐

من همیشه تفت میدم ،البته زیاد نه در حد دو سه دقیقه که یکم خامیش گرفته بشه 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!