چندین بار تو اینستا استوری دلتنگی و جدایی گذاشته بهش گفتم چرامیذاری میگه همینجوری ب آهنگشتوجه نکردم الانم دوباره دیشب گذاشته خ وقته ک دلم برای تو تنگ شده سیاوش قمیشی رو میگم ورا گذاشتی تو ک قول دادی نذاری میگه برای طرز فکرت متاسفم من چون تصویر پاییز بود گذاشتم خسته شدم ازس خسته
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حساس نشو وثتی حساسیتت رو بفهمن هر دفعه علیهت استفاده میکنن
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عشق منم میزاره بعضی وقتا میدونم واسه اونی که بعداز چند سال رفته میزاره ولی اصلا اهمیت نمیدم
خیلی دوستم داره
درسته ته قلبم میسوزه😔
اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺♥️🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺♥️🌹
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.