2777
2789

چندین بار تو اینستا استوری دلتنگی و جدایی گذاشته بهش گفتم چرامیذاری میگه همینجوری ب آهنگشتوجه نکردم الانم دوباره دیشب گذاشته خ وقته ک دلم برای تو تنگ شده سیاوش قمیشی رو میگم ورا گذاشتی تو ک قول دادی نذاری میگه برای طرز فکرت متاسفم من چون تصویر پاییز بود گذاشتم خسته شدم ازس خسته   

دوست بودین ؟

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس نشو وثتی حساسیتت رو بفهمن هر دفعه علیهت استفاده میکنن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

اگه من بودم جر میدادم شوهرمو🤭

ولی راجب زندگی شما نظری نمیدم چون همسر من با همسر شما دوتا آدم متفاوتن

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

عشق منم میزاره بعضی وقتا می‌دونم واسه اونی که بعداز چند سال رفته می‌زاره ولی اصلا اهمیت نمیدم 

خیلی دوستم داره 

درسته ته قلبم میسوزه😔

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

دیگه بهش نگو 

تو هم یه کلیپ غمگین پیدا کن همه رو هاید کن بخ جز اون 

استوری کن 

اگه دیدی چیزی نگفت چند بار بزار 

تا بببنه چه حالی میشه

اگه خواستین منو توی تاپیک ها تگ کنین بدونین اسم کاربریم برعکس نوشته میشه 😁😜❤
آره چطور از طریق خواهرش

گفتم شاید سنتی ازدواج کردین 

ولی خب باهم بودین،شاید واقعا بی منظور میزاره

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

فامیلاشونن

توام استوری کن آه از وقتی رفتی بغم گلویم را می‌فشارد کاش بازگردی🤭

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
2790
2778
2791
2779
2792