2777
2789
عنوان

واکسن زدم

77 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من دانش آموزم به خاطر مدرسه مجبور شدم واکسن بزنم مادرم راضی نبود حالا خیلی پشیمونم چی کارکنم ؟؟؟؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
تازه زدی  مجبور بودی دیگه  انشااله که عوارضی برات نداشته باشه

شما واکسن زدید ؟؟؟چه نوعی 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاری نمیتونی بکنی

چی زدی

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
کاری نمیتونی بکنی چی زدی

سینو فارم خیلی می ترسم خیلی شرایط بدیه 

تازه زدی  مجبور بودی دیگه  انشااله که عوارضی برات نداشته باشه

کاش عارضه اش مرگ باشه 

شما واکسن زدید ؟؟؟چه نوعی 

من نه    راستش وقتی دیدم تاثیری درپیشگیری ازکرونا نداره    چند خانواده اطرافم مبتلا شدند  واکسن زده ونزده همه گرفتندشدید   تازه اونیکه ازهمه شدیدتر گرفت وریه ش درگیرشد ازواکسن زده هابود  دیگه اعتقادی به واکسن ندارم  دانشمندان پیش بینی کردند کرونا داره ضعیف می شه

خب زدی  ما هم زدیم  من سالها سینوزیت و آلرژی داشتم با همین واکسن اوک شدم

شما کجا زندگی میکنی طرفای قزوین؟

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤

منم سینوفارم زدم اصلنم پشیمون نیستم

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
منم سینوفارم زدم اصلنم پشیمون نیستم

خیلی اوضاع بدیه تو خونمون دعواست

خیلی اوضاع بدیه تو خونمون دعواست

ای بابا مگه چیه

واکسنه که همه دارن میزنن 

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️