دیروز منو پلیس بدون گواهی نامه گرفت بعد مدارک ماشنو گرفت . شوهرم گف یکی از همکارام داییش ریس پلیسه میگم بگه بش مدارکد برم پس بگیرم .حالا همکارش خانمه. داشت بهش پیام میداد همش لبخند میزد از این لبخمدا که وقتی یکی ب عشقش میده همش رو لبشه. نمیزاش من پیاما رو رخونم. اخر سرم پیاما رو حذف کرده بود . اون خانمه هم مجرده بچه ها. خودشم بهم پیام داده قبلا سر یه کاری اخه هم رشته ای هستیم .بچه ها خیلی حالم گرفته شد اصن 3 هفته دیگا عروسیمه ولی شک افتاده به دلم بدجور
بعدم امروز خیلی روم فشاربود بهش پبام دادم الکی که یکی از دوستام شوهرش بش خیانت کرده فگ کرده زن جوونش بلد نی بهش خیانت کنه. و از این حرفا .بعد اون اصن به حرفام واکنش نشون نداد حتی یک کلمه. میدونم کارم خیلی بچگانه بود خیلی ولی واقعا بلد نیستم تو ایم مواقع چیکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ضمنا تو که با اون خانم خودت در ارتباط بودی چرا خودت پیام ندادی برا گواهینامه ات؟؟
امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم
حرکت دومت هم خیلی چیپ بود در مورد خیانت شوهر دوستت
امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم
ایلان ماسک و بیل گیتسبا اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق دارهدونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالامیبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو!اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...