2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله از خدامونم هست تحصیل کرده دارای موقعیت اجتماعی خوب تو جامعه

من پرستاری اوردم

عمم داره دنبال دختر میگرده واسه پسرش بعد گفتم همکلاسی من را بگیر خیلی خوبه

با یه لحن بدی گفت پرستار نه نه نه اینقدر به من برخورد که

فک کردم همه اینطورین🥲🥲

من پرستاری اوردم عمم داره دنبال دختر میگرده واسه پسرش بعد گفتم همکلاسی من را بگیر خیلی خوبه با یه ...

عجب حسودیه 

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
من پرستاری اوردم عمم داره دنبال دختر میگرده واسه پسرش بعد گفتم همکلاسی من را بگیر خیلی خوبه با یه ...

اون ب شماتیکه انداخته مگ پرستارچشه ازخداشم باشه 

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
عجب حسودیه 

اخه پسرش هنوز لیسانس هم نگرفته☹☹به زور رفت تو یه شرکت 

حالا یه جوری میگه پرستار نه نه نه انگار بدون کنکور پرستاری میرن

میگه دکتر میخوام😐😐😐😐

اخه پسرش هنوز لیسانس هم نگرفته☹☹به زور رفت تو یه شرکت  حالا یه جوری میگه پرستار نه نه نه انگار ...

عجب آدمیه من خودم آرزوم بود پرستار باشم و همیشه به نظرم پرستارا خیلی باکلاس و شیکن خوشم میاد ازشون😍 

کلا مادرا همینن دیگه پسرشونو دست بالا میگیرن😆

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
عجب آدمیه من خودم آرزوم بود پرستار باشم و همیشه به نظرم پرستارا خیلی باکلاس و شیکن خوشم میاد ازشون😍 ...

😉👌🤭🤭مرسی عزیزم چه اعتماد به نفسی دادی

به خدا از دیروز افسردگی گرفته بودم🥺🤣🤣