من ۵۰ روزی میشه تو ۴ هفته سقط داشتم حالا شوهرم انتظار داره هنو پریود بعدیم نیومده بچه دوباره بیاد آخه اقدام اول باردار شدم ولی سقط شد خیلی دوست داشتم حداقل شوهرم کنارم میبود خیلی فشار رومه آخه هنو تازه سالگرد ازدواجمون شده ولی همه انتظار دارن بچه الان بغلم باشه بخدا فک کردم شوهرم با بقیه فرق داره حمایتم میکنه کنارمه ولی هی میخوام بهش فک نکنم باز هی منو یار بارداری میندازه تو نت زده بود دلایل باردار نشدن:/درحالی ک ما دو ماهه اقدام کردیم ک دفعه اول گرفت ولی سقط شد. این موضوعیه ک ب هیچکسم نمیتونم بگم دلم خیلی گرفته دوس دارم برم ی جای دور و فقط بشینم گریه کنم حس میکنم دیگ خیلی تنها شدم
۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
انتظارات بقیه زندگیارو به گوه میکشه اصلا خودت بچه دوست داری؟ بچه ای که تو این شرایط به دنیا بیاد چ ...
آرع دلم خیلی گرفته قبلن دوست داشتم بچه رو با عشق بغل بگیرم ولی الانباخودم میگم چجوری قراره اونو بزرگ کنم وقتی همسرم اینطوری میکنه تو این شرایط دیروز کلی اشک ریختم ولی نتونستم ب همسرم بگم
یعنی اولین ماهی که اقدام کردی باردار شدی؟یا ماه بعدش؟؟چند بار اقدام کردی تو ی ماه؟؟ ببخشیدا ع ...
بله اولین ماه اقدامم ک تو روز تخمکگذاری بود باردار شدم ۲ بار اقدام کردم شبای تخمک گذاریمماه بعدش میشه الان ک بازم اقدام میخوام بکنم منتهی هنوز تخمک گذاریم نیومده
تو ارامش داشته باش تا همسرتم ازت ارامش بگیره اون تقصیر نداره عزیز دوستت داره که دلش فرزند میخواد و بیتابه، تو بهش ارامش بده و بزار ارامش رو تو وجود توام ببینه سرت رو به دعا گرم کن مثلا چله شهدا بگیر یا چله زیارت عاشورا .