2777
2789
عنوان

چی زدین😁؟

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 39 پست
پس شمام نزدی؟من اینقدر ک از واکسنش‌میترسم از خودش نمیترسم  

من از هیچ کدوم نمیترسم ..من از سر اگاهی نمیزنم نه ترس

بیلگتس خودش ماسک نمیزنه ..اصلا ایشون رشته ش پزشکی نیست کی انقد تو کار واکسن دخالت میکنه..رشته ش کامپیتر و ای تی هست ..نمیدونم چرا انقد اصرار به زدن واکسن داره 

خودش میگه جمعیت زمین خیلی زیاده باید کم بشه اینجوری نمیشه ادامه داد..از طرف دیگه میگه واکسن بزنید تا جلو مرگ و میر گرفته یشه ..این همه تناقض

کسایی هم که زدن دیگه ترس به دل خودشون راه ندن ترس بدترین چیزه...توکل به خدا

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی میترسم از واکسن ....ترسم زیاده ...شما مبتلا هم شدین؟؟

خیر خداشکر... 

از چیش میترسی ؟ 

ترس خودش بدترین سلاحه و سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه ..من دیدم کسایی که کرونا خفیفی گرفتند مثل سرماخوردگی اما وقتی تست دادند که کروناهست وحشت کردند فقط بخاطر اینکه تست نشون داده کرونا ست و انقد تلقین منفی کردند و روحیه خودشون رو ضعیف کردند که حالشون به مراتب بدتر شده ..

در ضمن من کاری به کسی ندارم واکسن می زنه یا نه ..من خودم اعتقادی بهش ندارم ..فقط میگم نباید اجباری باشه ..هر کس اعتقاد داشت بزنه و هر کی نه نزنه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
عید 99 شهریور 99 13 به در 1400 دو هفته پیش

یاخدااااا

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
یاخدااااا

واکسن زدی عزیزم؟

منم میخوام هفته جدید برم بزنم قبلا کرونا شدید گرفتم در حد بستری اینا الانم مث چی از واکسنش میترسم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
واکسن زدی عزیزم؟ منم میخوام هفته جدید برم بزنم قبلا کرونا شدید گرفتم در حد بستری اینا الانم مث چی ا ...

اره عزیزم دوز دوم شنبه زدم

منم کرونام شدید بود بزن نگران نباش

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!