2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم پشتم باشه؟؟

2115 بازدید | 52 پست

پنج سال همومیخواستیمو بعدکلی سختی بهم رسیدیم...

دوسالم نامزد بودیم الانم دوماهه عروسی کردیم

ولی انگار ن انگار

خیلی خانوادش تو کارامون دخالت میکنن

دائم تحت تاثییر مادرو خواهراشه

از زندگی خستم

اصلا حس یه تازه عروسو ندارم..هرچی بگن همونو عمل میکنه

اصلا اهمستی به خواسته های من نمیده😳

کمکم کنید...

چند سالشه ؟؟؟با خانواده شوهرت تو یه ساختمان زندگی میکنین 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام همدرد،سلااام بااین تفاوت که من چهارساله ازدواج کردم،خیلی عکس العمل نشون نده،خیلیم بدیه خانوادشونگو،یکی دوبارکه به حرفشون گوش کنه گندبزنن میفهمه،شوهرم اگه مادرش بگه بروبمیر،میره میمیره،هرچندمادرش زن بدی نیست ولی کلا گاهی احساس میکنم بودونبودم مهم نیست،بعضی وقتااینقدرغصه میخورم که میگم اگه بچم نبودمیرفتم یه جای دورتنهای تنها

دوستی و نامزدیتون طولانی شده احساس تازه عروس بودن نمیکنی به نظرم!

نه..شوهرم..شوهرم...شوهرم

اصلا رفتار درستو باهام بلد نیست

عروسی کردیم ببعد بدتر شده

فقط یخچالو پرمیکنه ن بمن اهمیت میده و ن خرجی ن هیچی

سلام همدرد،سلااام بااین تفاوت که من چهارساله ازدواج کردم،خیلی عکس العمل نشون نده،خیلیم بدیه خانوادشو ...

وای خدا منم همینطور😢😢

خستم رفیق خستممممم

هرشب تاصبح بیدارمو فکرو خیال روانیم میکنه

فقط گریه میکنم

بی تفاوتی خستم کزرده

سعی کن بکشیش سمت خودت. خیلی معذرت می خوام ولی سعی کن از لحاظ ج ن س ی خیلی بهش برسی. کم کم درست میشه. چون زیادی بهشون وابستست اینطوری میکنه. کنارش از خانوادش بد نگو. منم همچین روزایی رو تحمل کردم درست میشه ان شالله

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
سعی کن بکشیش سمت خودت. خیلی معذرت می خوام ولی سعی کن از لحاظ ج ن س ی خیلی بهش برسی. کم کم درست میشه. ...

من خیلی اهمیت میدم ب رابطه و اینا

و پرش کردن

کع سک س زیاد مریض میکنه و ...

زیاد سمتمم نمیاد

من خیلی خیلی گرمم

ولی اون زیاد نشون نمیده

بااینکه تازه عروسی کردیم اصلا اشتیاقی نداره واسم

تامیاد از سرکار مستقیم میره پیش مادرش

میادو کلی بی محلی و بهونه گیری میکنه

خسته شدم

نه..شوهرم..شوهرم...شوهرم اصلا رفتار درستو باهام بلد نیست عروسی کردیم ببعد بدتر شده فقط یخچالو پرم ...

فکر میکنه وظیفش فقط اوناست دیگه باید خودت یادش بدی  باهاش صحبت کن ولی یکم با سیاست باش 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
فکر میکنه وظیفش فقط اوناست دیگه باید خودت یادش بدی  باهاش صحبت کن ولی یکم با سیاست باش

اصلا نمیدونم چطور باید بگم بهم خرجی بده

تو این دوسال نامزدی هم بهم یک قرونی نداده

نه..شوهرم..شوهرم...شوهرم اصلا رفتار درستو باهام بلد نیست عروسی کردیم ببعد بدتر شده فقط یخچالو پرم ...

به نظرم بشین باهاش حرف بزن مشکلتو بگو خودتم پیش قدم شو خودتو دور نکن از مشکلات از همه چی سوال کن ازش .راه حل بهش بده خودتو دور نگیر غصه بخوری ببینی با خانوادش جیک تو جیکه !!الان اولویت شما باید باشی ناسلامتی شریک زندگیشی. ببخشید اینو میگم عرضه داشته باش زندگی‌بگیر دست خودت باهاش خرید برو بحث کار و‌مسائل‌ مالی بکش وسط راهکار بهش بده بذار بفهمه تو هم تو زندگیش سهم داری و میتونه رو مشورت و راه حل مشکلات و ایده هات حساب باز کنه. 

من خیلی اهمیت میدم ب رابطه و اینا و پرش کردن کع سک س زیاد مریض میکنه و ... زیاد سمتمم نمیاد من خ ...

برو پیش یه مشاور. بهترین راهکارارو بهت نشون میده. اگه زندگیتو دوس داری باید با شرایطی که واست درست کردن بجنگی. یه نقطه ضعف ازش پیدا کن. ببین قلقش چیه. لباسای باز جلوش بپوش

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
وای خدا منم همینطور😢😢 خستم رفیق خستممممم هرشب تاصبح بیدارمو فکرو خیال روانیم میکنه فقط گریه میک ...

والا من نسبت به دوران مجردیم خیلی شکننده ترشدم،اون موقع هامیخندیدم بی غم بودم،شوهرامون بدنیسنتا،ولی آدم حس بی ارزش بودن داره،می فهممت،ولی گریه نکن داغون میشی بی خیال بودنو یادبگیر،من غصه میخوردم،مادرم اروم می گفت زنداداشتو ببین هنوز توو این ساعت داداشت نیومده اون داره تخمه می خوره،توبودی صدبارزنگ میزدی،کارایی که دوست داریوبکن،به خودت اهمیت بده،خر کردن شوهرتم یادبگیر،من شوهرم عشق مادرشه نمیتونم کاری بکنم،به فکرخودت باش وآیندت