2777
2789
عنوان

بعد ۷ سال برگشت

181 بازدید | 16 پست

حالام اشتی کردیم خیلی حس خوبی دارم قرار شد یکم بگذره بعد نامزد کنیم 

البته اینو خودم گفتم اون که میگفت نه زودتر نامزد کنیم گفتم نه نیاز به زمان داریم ☺️

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی چه شیرین

کاش همه عاشقا بهم برسن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عه همونی هستی ک تو حرم حضرت معصومه آشنا شدین ؟ خیلی شل کن سفت کن داشتین ؟؟؟؟

تو جمکران 😁

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
عزیزممممم چه خوببب چراجداشده بودین؟؟؟

سرلجبازی .باهم دعوا کردیم نبخشیدمش بعد کات کردیم 

آذر جون😁😁😁😁😁

فکر کنم امضامو خوندی😫😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ان شا ٕ الله به سلامتی

استارتر شماقم هستین؟؟

منم یه حاجت بزرگی دارم لطفا لطفا اگه رفتین حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برام دعا کن بهشون بگید پیش خداواسطه ام شن خیلی ممنون🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌷

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
رفتنی میره چون راهه رفتنو خوب بلده

دیگه توکل بخدا .دفعه اولم بخاطر لجبازی جدا شدیم حتی خواستگاری و اینام اومد 

ان شا ٕ الله به سلامتی استارتر شماقم هستین؟؟ منم یه حاجت بزرگی دارم لطفا لطفا اگه رفتین حرم ح ...

نه اصفهانم