2777
2789
عنوان

خستم

21 بازدید | 15 پست

شوهرم به حرف مامانش گوش میکنه مامانشم زندگیمو بهم میزنه خستم خسته.

دلم میشکنه من خیلی ادم ارومی هستم نمیدونم چرا اینکارو با من میکنن خستم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
عزیز به موقع باید بتونی از حق خودت دفاع کنی 

حرف حرفه مادرشه وقتی میگه پشت سرم بدم یعنی بدم من

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه واقعا حق با توئه پس چرا ساکتی نمیگم دعوا راه بنداز ولی از حقت دفاع کن

متاسفانه خیلی از مادرا نمیدونن چه ظلمی به زندگی بچه شون میکنن با دخالت های بیجا

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

حرف حرفه مادرشه وقتی میگه پشت سرم بدم یعنی بدم من

متاسمانی از این مورد ها تا دلت بخواد هست 

چند وقته ازدواج گردی گل

متاسمانی از این مورد ها تا دلت بخواد هست  چند وقته ازدواج گردی گل

۸ ماه

۸ ماه

خب پس هنوز اول زندگیته 

از همین اول حد و حدود مشخص کن یعنی تو عقد باید میکردی باید شرط نیکردی حق دخالت  ندارن 

هنوزم دیر نشده با همسرتون حرف بزن

خب پس هنوز اول زندگیته  از همین اول حد و حدود مشخص کن یعنی تو عقد باید میکردی باید شرط نیکردی ...

کو گوش شنوا

کو گوش شنوا

جدی برخورد کن تا بترسه 

فایده نداشت از پدر  مادرت کمک بگیر 

ی چیزی خواهرانه بگم اگه الان کوتاه بیای تا آخر عمرت باید کوتاه بیای 

جدی برخورد کن تا بترسه  فایده نداشت از پدر  مادرت کمک بگیر  ی چیزی خواهرانه بگم اگه ...

تازه از خونه پدرم برگشتم دوباره شروع کردن😏

خب بر نگرد  بگو تا وقتی درست نشین نمیام تعهد بگیرین ازش

هره فک کنم دوبارا باید برگردم😐

هره فک کنم دوبارا باید برگردم😐

بر گرد و نا وقتی هم درست نشده نرو دوباره 

بزار بترسه بلکه درست بشه

جدی برخورد کن 

ببین هیچ وقت صد در صد حل نمیشه،اما تا حدود زیادی میتونی درستش کنی،اول باید رفتارت طوری باشه که نشون بده مقصر واقعی اونا هستن که نتونن دفاع کنن از خودشون بعدم یه قهر طولانی ای چیزی

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
2827
2791
2779
2792