2777
عنوان

درس

8 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

من سال دهم تجربی هستم درسمم خیلی خوب بود تا پارسال معدلمم کلا بالای ۱۹/۷۰ بود

امسال بخاطر مشکلات اصلا تمرکز ندارم و نمی تونم خوب درس بخونم هرچی میخونم یاد نمیگیرم🥺

نمیدونم چیکار کنم چطوری درس بخونم میشه راهنماییم کنید چطوری درس بخونم

منم امسال کلا قاطی کرده ام ولی همش سعی میکنم برنامه ریزی کنم با وجود مشکلات، و برنامه ریزی خیلی خیلی موثر بود

اول همه ی درس ها و بنویس بعد ببین چقدر عقبی و کجاها وباید بخونی 

بعد طبق زمانی که داری برنامه ریزی 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

اگههه به خاطر مشکلااات سختته🥲فقط به خودت و ذهنت بستگی داره..باید تلاش کنی و سعی کنی به مشکلات و اتفاقات فکر نکنی..و تمرکزت روی درس باشه..یعنی باید هر اتفاقی هم بیفته فقط به هدفت فکر کنی و راه حل اون مشکلات رو درس خوندن بدونی🙃

آنچه از سرگذشت؛شد سرگذشت      حیف بی دقت گذشت؛ اما گذشت تاکه   خواستیم یک《دوروزی》فکر کنیم!!!!!!!بر در خانه نوشتند در گذشت....🖤         لطفا اگه تااینجا خوندی یه صلوات واسه حل شدن مشکلم بفرست🥺                  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💞🙏🏻                                       ممنون بابت صلوات🌸🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگههه به خاطر مشکلااات سختته🥲فقط به خودت و ذهنت بستگی داره..باید تلاش کنی و سعی کنی به مشکلات و اتف ...

من خودم اینطوری موفق شدم...کلید تمام مشکلاتم رو درس خوندن دونستم و فقط هدف برام برجسته بود و رمز موفقیت خودم رو درس خوندن میدونستم

آنچه از سرگذشت؛شد سرگذشت      حیف بی دقت گذشت؛ اما گذشت تاکه   خواستیم یک《دوروزی》فکر کنیم!!!!!!!بر در خانه نوشتند در گذشت....🖤         لطفا اگه تااینجا خوندی یه صلوات واسه حل شدن مشکلم بفرست🥺                  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💞🙏🏻                                       ممنون بابت صلوات🌸🌺