2777
2789

چهار ساله خواستگارمه، شغلش آتش نشانیه 

پسر خوشتیپ و خوش چهره ای هستش اما از لحاظ خانوادگی یکم از ما پایینترن( فرهنگی) 

خود پسره خیلی خوبه اما حس میکنم بشینم بهترش میاد 

بهم گفت تعهد و تضمین میدم که خوشبختت کنم

جونمم میکنم مهریه ت که خیالت راحت باشه... پسره اهل دود و دم و مشروب نیست خدا رو شمر

میترسم از تفاوت فرهنگی

از اینکه پشیمون شم.. نمیدونم چیکار کنم... اون خیلی بهم علاقه داره 

من 23 سالمه و اون 27 سال

اما از خودش فقط ماشین داره و دیگه هیچی نداره به جز شغلش

منم خدایی دارم❤️

خودت بهتر میدونی

ما بگیم نه واقعا ردش میکنی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

وا خوبه دیگه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این کیس به درد شما نمیخوره چون از همین الان تو فاز اینی که فرهنگ اونا پایین تره و هیچی نداره و فلان

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
شما شاغلی؟ سطح اقتصادی خانوادتون در چه حده؟ منظورتون از تفاوت فرهنگی چیه؟

بله عزیزم من معلمم

تفاوت فرهنگی یعنی اینکه خانواده ما خیلی اهل های کلاس بازی و خارج رفتن و شال و روسری آزاد، اما اونا کلا نه.... از خیلی لحظه‌ های دیگه مثل طرز صحبت کردن و خیلی چیزای دیگه که باید درکش کرد 

منم خدایی دارم❤️
چرااا؟ 

من پیراپزشکی میخونم 

کلا به اتش نشان اورژانس پزشک پیراپزشک کارمند دولت قاضی وکیل املاک اصلا به هیچ کدوم ازدواج نمیکنم 

فقط مهندسای پولدار و مغازه دار پولدار و مثل خودم فیزیوتراپ