2789
عنوان

بلاتکلیفی

6 بازدید | 6 پست

من یکسال سر حرف مفت یک آدم موثق که گفت فلانی تو رو پیش خانواده ش اسم برده  دلم صابون زدم و به کسی دیگه فکک نمیکردم و بااینکه اصلا نمی شناسمش و این اقا هم هنوز مجرده و هنوز کم و بیش با برادرم در ارتباطه و برادرم هم هر موردی برام میاد میگه عجله نکن و اشاره ب این داره که ایده اله

الان هم ی موردی دارم ک پسر سطحش پایین ولی آشناست و منم دلم میخاد با آشنا وصلت کنم ولی داداشم میگه سطحش ب تو نمیخوره

داداشم زور نمیگه و نظرش هم تحمیل نمیکنه ولی اون قد دوستش دارم نظرش برام مهمه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میخام بدم دایرکت ش   😁زشت میشه؟ آخه فامیل دوره خانواده خوب نداره ولی خودش خوبه و مهم خودشه

من جای شما بودم یه جوری بهش نزدیک میشدم ک اول مطمئن بشم کسی تو زندگیش نیست بعدم کمی جذبش کنم ک بفهمه بی میل نیستم

حالا از هر طریقی ک میتونی

اگه تو جمعی با هم هستید که چ بهتر

من جای شما بودم یه جوری بهش نزدیک میشدم ک اول مطمئن بشم کسی تو زندگیش نیست بعدم کمی جذبش کنم ک بفهمه ...

نه والا اصلا باهم رفت و آمد نداریم اون یکی دوبار اومد دم خونمون آخه چرا اون پیگیری نمیکنه من اصرار داداشم نمیدونم چ معنی داره روم هم نمیشه بگم بخاطر چی میگی عجله نکن