2821
2789
عنوان

بلاتکلیفی

6 بازدید | 6 پست

من یکسال سر حرف مفت یک آدم موثق که گفت فلانی تو رو پیش خانواده ش اسم برده  دلم صابون زدم و به کسی دیگه فکک نمیکردم و بااینکه اصلا نمی شناسمش و این اقا هم هنوز مجرده و هنوز کم و بیش با برادرم در ارتباطه و برادرم هم هر موردی برام میاد میگه عجله نکن و اشاره ب این داره که ایده اله

الان هم ی موردی دارم ک پسر سطحش پایین ولی آشناست و منم دلم میخاد با آشنا وصلت کنم ولی داداشم میگه سطحش ب تو نمیخوره

داداشم زور نمیگه و نظرش هم تحمیل نمیکنه ولی اون قد دوستش دارم نظرش برام مهمه 

ولی نهایتا خودت قراره تو اون زندگی باشی پس اولویت نظر خودته

میخام بدم دایرکت ش   😁زشت میشه؟ آخه فامیل دوره خانواده خوب نداره ولی خودش خوبه و مهم خودشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخام بدم دایرکت ش   😁زشت میشه؟ آخه فامیل دوره خانواده خوب نداره ولی خودش خوبه و مهم خودشه

من جای شما بودم یه جوری بهش نزدیک میشدم ک اول مطمئن بشم کسی تو زندگیش نیست بعدم کمی جذبش کنم ک بفهمه بی میل نیستم

حالا از هر طریقی ک میتونی

اگه تو جمعی با هم هستید که چ بهتر

من جای شما بودم یه جوری بهش نزدیک میشدم ک اول مطمئن بشم کسی تو زندگیش نیست بعدم کمی جذبش کنم ک بفهمه ...

نه والا اصلا باهم رفت و آمد نداریم اون یکی دوبار اومد دم خونمون آخه چرا اون پیگیری نمیکنه من اصرار داداشم نمیدونم چ معنی داره روم هم نمیشه بگم بخاطر چی میگی عجله نکن 

نه والا اصلا باهم رفت و آمد نداریم اون یکی دوبار اومد دم خونمون آخه چرا اون پیگیری نمیکنه من اصرار د ...

پی ام بده به داداشت بپرس برخورد خاصی دیدی که میگی عجله نکنم؟

یا صرفا حس شخصیته

2790
2823
2791
2779
2792