2777
2789
عنوان

عفونت ناف

119 بازدید | 3 پست

خانما بچم ی هفتشه بردم دکتر گفت خاسته نافش عفونت کنه الکل طبی با پاد تجویز کرد پاکش میکنم ولی ته نافش نگاه میکنم ی مایع زردرنگ میبینم اون عفونته ولی باپمادمیزنم پاک نمیشه نمیدونم پمادبهش نمیرسه یا چسبیده میترسم فشاربدم خون بیاد حالا دکترم میبرم بازولی گفتم قبلش بپرسم ازشماها دستم میزاره روگوشش پاشم هی تکون میده میزنه بهم لطفا راهنمایی کنید❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

نافش افتاده؟الکل خطرناکه ها جذب پوست بچه میشه😐مطمئنی دکتر خوبیه؟

من ناف پسرم ی هفتگی افتاد بعد تا ی هفته گاهی خونابه میداد یا لک کوجیک خون میداد دکترش گفت اصلا دستگاری نکنید طبیعیه خودشم خوب شد نباید دستکاری کرد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نافش افتاده؟الکل خطرناکه ها جذب پوست بچه میشه😐مطمئنی دکتر خوبیه؟ من ناف پسرم ی هفتگی افتاد بعد تا ...

ارا خوب شد الکل طبی گفت افتاده داشته عفونت میکرده با الکل طبی و پنبه  پاکش کن واقعا هم ب کار اومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان