2777
2789
عنوان

چه قیمته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 41 پست

اسی یه سوال ازت دارم چون گفتی رامهرمزی و سالن داری

من خودم خانواده شوهرم مال باغ ملک هستن ولی دخترعمه همسرم مدتیه رامهرمز زندگی میکنه ولی اونجاها رو بلد نیست یه سالن میخواد واسه میکاپ و اینا

چندتا تو اینستا پیدا کرده ولی یکیش رو کاراشو دیده خوشش اومده حالا نمیدونم با فیلتره یا چی

اسمش ماتی بیوتیه فک کنم

تو میشناسی؟خوبه به نظرت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی یه سوال ازت دارم چون گفتی رامهرمزی و سالن داری من خودم خانواده شوهرم مال باغ ملک هستن ولی دخ ...

اسمش رو نشنیدم اگر کارش خوب بود حتما میشناختم من سالن ندارم تو سالن ینفر کار میکنم  

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
یکی دیگه هم کمند هستش  شما میشناسی؟

اینم نع ولی سالنای زیادی میشناسم

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
موفق باشی عزیزم خودت پیشنهادی داری؟

سالنی که توش کار میکنم خیلیییی بزرگه خدمات میکرو و میکاپ و...میکاپ گرش عالیهههه سرش خیلییی شلوغه 

مرسی عزیزم میشه پیج اینستاشو بدی؟

اینستام خرابه خوشگلم😊💗بردمش تعمیرگاه گف تا ۱۶روز دیگه درس میشه😊😊😊😊😊😊

باشه گلم اسم سالن چیه یا ادرسش بهش بگم

هلن گلم ولی میکاپ گر مون تا چندماه رفت اهواز ایرادی ندارع که؟واسه کی میخواد برع